Hyppää pääsisältöön

Suomalainen reppureissaaja vankilaan tabletin varastamisen takia

Suomalainen reppureissaaja on tuomittu vankeuteen ja sakkoihin Malesiassa, koska hän varasti hostellikaverinsa tabletin.

Suomalainen opiskelija päätyi lukemaan tiilenpäitä tablettivarkauden vuoksi. // Kuva: EPA / Robert Vos

28-vuotias suomalaismies on tuomittu kolmen kuukauden vankeuteen ja sakkoihin, koska hän on varastanut hostellikaverinsa tabletin Malesiassa. Suomalainen reppureissaaja pidätettiin heinäkuun lopussa, kun hostellin valvontanauha paljasti hänen varastaneen toisen reppureissaajan tabletin.

Suomalaismies on tunnustanut varkautensa ja sanoo teon olleen tyhmä. Rötöstelevä reppureissaaja on pyytänyt anteeksi Malesian hallitukselta ja toivonut lyhyttä vankeusaikaa, että hän voisi jatkaa opintojaan Suomessa mahdollisimman pian.

Lue lisää Yle Uutisten nettisivuilta.

Lähteet: Yle Uutiset