Hyppää pääsisältöön

Viikon Kesähittibarometri-voittaja on Salsa Tequila!

Kesähittibarometri viikon voittoon tarvittiin hanuri, saxofoni ja espanjan kieli.

Anders NIlsen // Kuva: www.facebook.com/AndersNilsenOfficial

Kesän viimeinen Kesähittibarometri-viikko oli täynnä pohjoismaalaista musiikkia. Osallistujia oli Suomesta, Ruotsista ja Norjasta. Viikko starttasi ruotsalaisella viisihenkisellä poikabändillä nimeltään Panetoz ja heidän suurimmalla hitillään Dansa Pausa. Tiistaina kisaan saatiin kotimaista väriä Jukka Pojan Pläskin muodossa. Keskiviikkona kuultiin Vikin valitsema kesähitti vuodelta 1982, kun legendaarisen Tomas Ledinin legendaarinen Sommaren är kort oli peukutusvuorossa. Viikko huipentui Jenspan omaan valintaan eli norjalaisen Anders Nilsenin kappaleeseen Salsa Tequila.

Panetoz löi viikon alkuun melko huonot yläpeukkuprosentit saaden vaan 45% kannatuksen. Tiistaina Jukka Poika kiilasi helposti viikon kärkeen kun Pläskin yläpeukkuprosentti kohosi 62:n. Keskiviikon hittikappale Sommaren är kort jäi inhottavasti yhden prosentin päähän Pläskistä, joten viimeiselle kilpailupäivälle lähdettiin Jukka Pojan johtaessa kisaa. Torstain kappale Salsa Tequila tuli, näki ja voitti. Ander Nilsenin kappale painui samantien viikon piikkipaikalle ja pysyi siellä koko peukutuksen ajan, saaden yläpeukkuprosentikseen 82. YleX Jälki-istunto onnittelee Andersia hienosta suorituksesta! ARRRRIIIIIVAAAAA, muchas grandes felizidas Anders! Salsaaa, tequilaa, tacos, Salma Haeyk y dale!