Hyppää pääsisältöön

Röyksopp piinaa laulaja Robynia limujäynällä

Ruotsalainen Robyn ja norjalaiskakikko Röyksopp esiintyvät Flow Festivaalissa yhteisvoimin. YleX:n haastattelussa Robyn avautuu kepposesta, jota Röyksoppin kaksikko hänelle tekee.

Röyksopp & Robyn // Kuva: https://www.facebook.com/Royksopp

Do it again -kiertueella olevat Robynin ja Röyksoppin esiintyvät yhdessä Flow Festivalilla. Aiemmin artistit olivat esiintyneet Flow'ssa erikseen. Tällä kertaa lavalla esiinnytään yhdessä.

- Yhteistyö on parasta, mitä minulle on tapahtunut. Ainoa miinus on Röyksoppin jätkien usein tekemä jäynä, jossa he ravistelevat Pepsi-pulloani. Kun avaan pullon, limu roiskuaa päälleni, Robyn kertoo.

- Robyn on kuin yksi meistä jätkistä, Röyksoppin Torbjørn kertoo.

Yhteistyö on synnyttänyt toukokuussa julkaistun Do It Again -albumin. Albumin parissa kolmikko työskenteli jopa ahkerammin kuin oli tarkoitus.

- Aina välillä joku ehdotti, että pidetäänkö tauko. Tähän muut vastasitvat, että pidetään vaan. Kolmen tunnin päästä funtsittiin, että pitiköhän meidän jossain välissä pitää tauko, Torbjørn jatkaa.

Yksi Röyksoppin tavaramerkeistä on ollut saksofoni. Yhteislevyä tehdessä myös Robyn opetteli puhaltimen salat. Robyn ja Röyksopp heittävät nyt huulta siitä, että muita soittimia ei keikkalavalla edes kuulla.

- Saksofoni on ylivoimaisesti seksikkäin soitin. Se on kuin hyvä lauluääni: ei tarvitse olla musiikillisesti lahjakas pitääkseen siitä, Röyksoppin Svein väittää.