Hyppää pääsisältöön

Meanwhile tarjoilee elektronista syntikkapoppia makuuhuoneeseen

Meanwhilen Biggger City soi Essi Lampun Viikon tehona.

Meanwhile

Tom Andrews eli Meanwhile on mysteerinen laulaja, tuottaja sekä elokuvasäveltäjä. Hän on julkaissut kaksi kappaletta, mutta silti ulkomailla kohistaan,jo nyht tämän artistin ympärillä. Meanwhilelle on kertynyt vasta satoja Facebook-tykkäyksiä ja YouTube-katselukertoja, mutta silti hänet nähdään syksyllä La Rouxin kiertueen lämppärinä.

Meanwhile herätti alkuvuonna mediassa kiinnostuksen Luvletta-kappaleella. Tämän myötä artistin uutta materiaalia on odotettu ja nyt häneltä on saatu elektroninen syntikkapop-kappale nimeltään Bigger City.

Menwhilen musiikissa kuuluu inspiraatio 80-luvulta. Bigger city -kappale voisi hyvin olla La Rouxin ja Princen musiikillinen lapsonen. Sen groovaavat ja funkkaavat rytmit ottavat haltuun, etkä ole varma halutko juosta tanssilattialle vai pysähdytkö vain kuuntelemaan. Kappale koukuttaa ja lumoaa flirttailevalla tunnelmalla.

Saako tämä kappale sinut tanssilattian kautta groovaamaan makuhuoneen puolelle vai suljetko silmäsi ja painut yksin nukkumaan? Kommentoi tehoa!