Hyppää pääsisältöön

Muutoksia tietoisuuksissa. Avaruusromua 17.8.2014

Hehkulamppu
Hehkulamppu Kuva: YLE hehkulamppu

"Tietoisuudessa tapahtuva muutos ei välttämättä aiheuta minkäänlaista havaittavaa muutosta ihmisen elämässä", sanoo amerikkalainen muusikko ja maagikko Byron Metcalf.

Avaruusromussa monenlaista suhdetta ja otetta musiikkiin. Musiikista on moneksi, moneen tarpeeseen ja moneen tarkoitukseen. Mukana DeadZoneMusic, Snackdel, Ian Boddy & Mark Shreeve eli Arc sekä Byron Metcalf & Mark Seelig. Toimittajana Jukka Mikkola.

Avaruusromua - soitettu musiikki 17.8.2014

DEADZONEMUSIC: Boulder Fields (nettijulkaisu)
SNACKDEL: The Del Snack Variations, Third (The Del Snack Variations)
ARC: Proxima Obscuro (Umbra)
BYRON METCALF & MARK SEELIG: Intention (Intention)

(Ohjelma on kuunneltavissa Areenassa 30 päivän ajan ensilähetyksestä)

Video: Heikki Mastokangas, Musiikki: Panu Savolainen/DeadZoneMusic (YouTube):

ARC ( Ian Boddy & Mark Shreeve ) performing live on the Stars End radio show, WXPN, Philadelphia, USA in the early hours of 15th November 2009. Show host Chuck van Zyl. (YouTube):ARC (Mark Shreeve of Redshift and Ian Boddy): Slipstream, 2007 (YouTube):

Kommentit
 • Anssi Kelan lyriikka vakuutti ja liikutti

  Anssi Kela löysi vanhan menestysreseptin

  Tällä kertaa kokonaan kotimaisessa Levylautakunnassa oli mukana monen hittiartistin uutta tuotantoa. Uusia lauluja olivat kuuntelemassa Diandra, Samuli Laiho ja Pekka Laine. Äänestyksen tulos ja kommentit 1. Anssi Kela: Ilves 26 pistettä (Anssi Kela) Diandra: Ei tätä voinut ruveta analysoimaan, jäi vaan kuuntelemaan. Tarina vei heti mukanaan.

 • Kylie Minoguen kantrivalssi ja Maj Karman rokkileka

  Kylie Minoguen kantrivalssi Levylautakunnan voittaja

  Levylautakunnan arvioille alttiiksi valikoitui viikon uutuuksista mm. Australian lahja pop-maailmalle, tuore laulaja-lauluntekijä ja kotimainen rokkijyrä. Arvionsa antavat Ylen Juha-Pekka Sillanpää, Susanna Vainiola ja Jyrki Koskenseppä. Äänestyksen tulos ja kommentit 1.

 • Kolme sointua riittää tangokuninkaillekin

  Tangokuninkaat Jukka Hallikainen ja Marko Maunuksela

  Tangokuninkaat Jukka Hallikainen ja Marko Maunuksela ovat yhdistäneet voimansa duoksi, joka alkaa keikkailla yhdessä ja levyjäkin on tekeillä. Levylautakunnassa Marko ja Jukka saavat arvioitavakseen viikon uutudet. Tämän duon täydentää trioksi toimittaja Maija Salminen. Pisteet ja kommentteja 1.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua