Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Clean Banditin kappaleesta Come Over (ft. Stylo G)?

YleX Jälki-istunto soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Brittibändi Clean Bandit. // Kuva: Facebook.com/cleanbandit

Mitä? Viikon ensimmäinen ulkomainen Rytmibarometrikappale tulee Briteistä. Yhtye nimeltä Clean Bandit on YleX:n kuulijoille entuudestaan tuttu muun muassa kappaleista Rather Be ja Extraordinary. Biisit löytyvät yhtyeen debyyttialbumilta New Eyes. Rytmibarometrissa kuullaan tänään samaiselta levyltä Come Over, jossa mukana on Jamaikalla syntynyt reggaeartisti Stylo G. Kappaleessa kuullaankin Clean Banditin aikaisempaan elektropoppituotantoon verrattuna hyvin paljon vivahteita reggaen ja dancehallin maailmoista. 

Hä? Yhtyeen itse ohjaamalla musiikkivideolla seikkaillaan upeissa kylmissä ja kuumissa maisemissa. Stylo G otti ratsastustunteja musiikkivideota varten.