Hyppää pääsisältöön

Onko Rihanna ostamassa jalkapalloseuraa?

Rihanna suunnittelee huhujen mukaan englantilaisen jalkapallojoukkueen ostamista.

Rihanna // Kuva: Tomi Mikola

Pop-tähti Rihanna on Jalkapallon MM-kisojen jälkeen hurahtanut lajiin siinä määrin, että hänen huhutaan suunnittelevan jalkapallojoukkueen ostamista. Britti ja espanjalaismediat väittävät nyt, että popparin kohteena on Liverpool FC.

Rihanna twiittasi pitkin Brasilian MM-kisoja innokkaasti ja juhli muun muassa Saksan voitokkaan joukkueen mukana mestaruutta. Kesän aikana mediassa kirjoitettiin, että Rihanna olisi perustamassa jalkapalloakatemiaa kotisaarelleen Barbadokselle, mutta nyt tähden väitetään haluavan myös huippujoukkueen omistajaksi.

Nimetön lähde kertoo brittiläiselle Daily Mail-lehdelle, että Rihannan lähipiiri arveli tähden jalkapallohuuman menevän nopeasti ohi, mutta haluaakin osaksi jalkapallomaailmaa, tavalla tai toisella.

Liverpool FC:n omistaja Fenway Sports Group ei ole kommentoinut huhuja millään tavalla.

Skip Twitter post

Lähteet: Daily Mail, Mundo Deportivo, Liverpool Echo