Hyppää pääsisältöön

YleLeaks palaa kesätauolta uusin kasvoin

Kerttu Penttilä.
Heli Sutele ja Jukka Lindström aloittavat YleLeaksin uusina asiantuntijoina, YleLeaksissä jatkavat tutut asiantuntijat Kari Hietalahti ja Teemu Tammisalo sekä juontaja Krisse Salminen. Myös Miitta Sorvalin hahmo Tellervo von Appelgren nähdään ohjelmassa. Kerttu Penttilä. Kuva: Kerttu Penttilä. yleleaks

Näyttelijä Heli Sutela sekä toimittaja ja stand up –koomikko Jukka Lindström aloittavat suositun YleLeaksin uusina asiantuntijoina, kun TV1:n lauantai-­iltojen poliittinen satiiri palaa ruutuun 30. elokuuta.

Näyttelijä Heli Sutela sekä toimittaja ja stand up –koomikko Jukka Lindström aloittavat Mari Perankosken ja Joonas Nordmanin tilalla. Uudet tekijät ovat innoissaan työstään.

- Lähden mukaan vähän samalla mielellä kuin ihmiset aikanaan Napakymppi-­ohjelmaan eli ”leikkimielellä ja kokeilumielellä”, Lindström kertoo.

Sutela puolestaan toteaa YleLeaksin olevan hänelle iso askel eteenpäin. - Olin viimeksi kesäteatterissa, eli työskentelin ulkona. Nyt pääsen sisätöihin, hän riemuitsee. Sutela on aiemmin tullut tutuksi mm. Kumman kaa -tv-­sarjasta. Vaikka poliittinen satiiri on hänelle lajityyppinä uusi aluevaltaus, yhteiskunnalliset asiatovat aina olleet lähellä sydäntä.

- Politiikka on minulle tärkeää, koska rakastan nauramista. Lindströmillä on uusista työkavereistaan lähes ainoastaan hyvää sanottavaa.

- Krisse ja Heli ovat vanhoja hyviä tuttuja stand up -lavoilta ja takahuoneista. Miittaa ja Hissua arvostan koomisina näyttelijöinä. Ainoastaan se väärällä nimellä esiintyvä ihan liian liberaali pappi vähän arveluttaa.

YleLeaksissä jatkavat tutut asiantuntijat Kari Hietalahti ja Teemu Tammisalo sekä juontaja Krisse Salminen. Myös Miitta Sorvalin hahmo Tellervo von Appelgren nähdään ohjelmassa jatkossakin.

Kommentit