Hyppää pääsisältöön

Entä jos Iggy Azalea ei olisikaan räppäri? Katso hämmentävä video artistin menneisyydestä

Nettiin on vuotanut video Iggy Azaleasta ennen levytysdiiliä ja varsinaista uraa.

Iggy Azalea // Kuva: https://www.facebook.com/iggyazalea

Videolla Iggy Azalea tanssahtelee vähäpukeisten naisten ympäröimänä ja laulaa geneeristä popkappaletta Nothing Like Me. Biisi kuulostaa Britney Spearsilta ja näyttää varhaiselta Lady Gagalta. Tuotanto on kaukana tutusta Azaleasta, joka hittibiisillään Fancy vakuuttelee olevansa the realest.

Netissä leviävän videon aitoutta ei ole vahvistettu, mutta sen audio tuntuu kuuluvan yhteen kuvan kanssa. Kappaleen YouTube-kuvauksessa sanotaan biisin olevan levy-yhtiöltä, jolle Azalea melkein kiinnitettiin ennen Grand Hustle Recrods -diiliä.

Tasapainoksi vanhalle videolle kannattaa katsoa Azalean tuoreen musiikkivideo. Black Widow -biisin videolla räppäri seikkailee Kill Bill -henkisessä maailmassa laulaja Rita Oran kanssa. Kappaleen ilkeää poikaystävää esittää Kill Bill -elokuvista tuttu Michael Madsen.

Lähteet: Gigwise