Hyppää pääsisältöön

Kyselytulos: Pauli Hanhiniemi on sinkkujen mielestä himotumpi kuin Cheek

Hotels.com ja Match.com selvittivät Pohjoismaat kattavassa kyselyssä sinkkujen mieltymyksiä. Kysyttäessä mieluisinta julkkisseuraa hotellihuoneeseen oli musiikillinen lahjakkuus ja karisma valttia.

Cheek // Kuva: Teemu Saarinen

Suomalaissinkut valitsivat maamme halutuimmat julkkikset, joiden kanssa he haluaisivat jakaa hotellihuoneen. Noin 19 prosenttia sinkkumiehistä valitsi Jenni Vartiaisen seurakseen hotellihuoneeseensa. Aivan kintereiltä löytyi Kiira Korpi noin 16 prosentin äänisaldolla ja kolmantena Sara Chafak noin 14 prosentilla äänistä. Kärkikolmikon ulkopuolelle jäi Anna Abreu 13 prosentin äänisaldollaan.

Suomalaisiin sinkkunaisiin puree selvästikin kypsempi julkkismies. Pauli Hanhiniemi nappasi halutuimman seuralaisen pystin ja noin 19 prosenttia äänistä. Naisten toiseksi halutuin Jari Sillanpää sai noin 11 prosentilla äänistä. Hotellihuoneeseen seuraksi kelpaa suomalaisille sinkkunaisille mainiosti myös Cheek, joka sai 9 prosenttia äänistä.

Hotels.comin ja deittisivusto Match.comin yhteinen kysely toteutettiin kesäkuussa 2014. Vastauksia saatiin yhteensä 5 499.

Lähteet: Hotels.com