Hyppää pääsisältöön

Robinilta ja lahtelaisräppäriltä yhteisbiisi

Tuottelias artisti Robin julkaisee jälleen uutta musiikkia.

Robin meet & greet // Kuva: Tomi Mikola

Teinitähti Robinin ja lahtelaisräppäri Nikke Ankaran _Parasta just nyt -_kappale on ensimmäinen singlelohkaisu Robinin 26. syyskuuta julkaistavalta neljänneltä studioalbumilta.

Robin on ollut entistä enemmän itse mukana kirjoittamassa uuden albumin kappaleita, myös tätä sinkkubiisiä. Suomen suosituin teiniartisti on ollut kesällä kiireinen ja viettänyt suurimman osan ajastaan studiossa ja keikoilla.

- Biisi on tosi energinen ja siitä tulee hyvä fiilis. Lisäksi siinä on vähän yllätyksellisiä juttuja mukana. Toivottavasti se saa positiivisen vastaanoton ja jokainen kuuntelija voi poimia siitä Parasta Just Nyt - fiilistä itsellensä. Se olisi musta hieno juttu, koska jokaisella on varmasti omat PJN- hetkensä, Robin kommentoi.

Parasta just nyt -videon maailmanensi-ilta on lauantaina 16.8. klo 18.20 Tubecon-tapahtumassa Hartwall Areenalla Helsingissä. Tubeconia voi seurata suorana myös YouTuben kautta. Suomen suurimpiin YouTube-tähtiin lukeutuva Robin on kerännyt virallisilla videoillaan jo 59 miljoonaa katsomiskertaa YouTubessa ja uuden musiikkivideon julkaisun myötä 60 miljoonan raja menee rikki. Robin on paikalla Tubeconissa alkaen klo 17.00.

Robinin tämän kesän suurin hitti on ollut kesäkumibiisi Kesärenkaat. Katso video alta.

Lähteet: Universal Music