Hyppää pääsisältöön

Haloo Helsinki! helteestä: Muutaman keikan jälkeen on olleet housut märkinä

Puku ei ole kovin käytännöllinen keikka-asuste helteellä.

Leo ja Elli, Haloo Helsinki! // Kuva: Essi Lamppu

YleX Aamussa vierailleen Haloo Helsinki! -yhtyeen toinen kitaristi Leo Hakanen kertoo, että kesän kiertueella on ollut omat haasteensa, kun keikka-asuksi valitsee puvun. Hän ei kuitenkaan myönnä, että valinta olisi ottanut päähän hellesään vallitessa.

- Muutaman kerran keikan jälkeen housut ovat olleet läpimärät. On tosi kiva pukea seuraavana päivänä se sama puku päälle, Hakanen sanoo YleX Aamun haastattelussa.

Leo sanoo, että hänellä on enimmillään neljä eri pukua kiertueella mukana. Usein keikalle valitaan värikkäimmät ja vielä peräkkäisinä päivinä.

- On saanut vähän bussin perässä ikkunasta tuuletella niitä siinä matkalla, Hakanen sanoo.

Vakiopesuloita Haloo Helsinki! ei tien päällä käytä.

- Kyllä me niitä alkukesästä pestiin, Leo nauraa.

Lähteet: YleX Aamu

 • Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken

  Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista.

  Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista. Nyt kuulijat avautuvat hänelle haavoistaan. Vesta julkaisi uuden kappaleen Valonsäteet perjantaina 15. toukokuuta. Kakkoslevy Uskon tulevaan ilmestyy syksyllä.

 • YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius!

  Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola.

  YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius. Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola. Boeliukselle tärkeää on, että kesäkumibiisin esittää julkisesti seksuaalivähemmistöön kuuluva artisti. Kesäkumeja on perinteisesti jaettu festareilla ja nuorten tapahtumissa, mutta koronaviruksen vuoksi niiden jakelu keskitetään nyt syksyn jälkeiseen aikaan. Kondomeja annetaan järjestöjen toimesta myös kouluterveydenhuoltoon, lastensuojeluun ja nuorisotyöhön.

 • YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa

  Mökkifestarit on kolmen päivän spessulähetys YleX Aamussa.

  YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa YleX Aamun Mökkifestarit kuuluu radiossa ja näkyy Yle Areenan streamissa 26.–28.6. Kaksi miestä, yksi mökki ja koko Suomen kokoinen mökkifestariviikonloppu! YleX Aamun Ville "Viki" Eerikkilä ja Juuso "Köpi" Kallio laittavat itsensä likoon 26.–28.