Hyppää pääsisältöön

Robin: Kirjoitan räppini itse

Robin ja Nikke Ankara julkaisivat tänään Parasta just nyt -kappaleen. Teinitähti kertoi YleX Aamun haastattelussa kirjoittavansa omat räppiosuutensa itse.

Robin YleXPopissa 2014 // Kuva: Julius Konttinen

Robin sai uuden albuminsa lauluosuudet purkkiin toissapäivänä. Levyn ensimmäinen single Parasta just nyt puolestaan julkaistiin tänään perjantaina 15. elokuuta. Sinkulla vierailee lahtelainen Nikke Ankara.

- Ensin ajattelimme, että minä räppäisin ne Niken kohdat. Sitten totesimme, että fiitti olisi kiva. Puhuimme tuottaja Jimin kanssa, että Nikke Ankara olisi hyvä, koska olimme kuunnelleet sitä. Kaikki ei edes vielä tiedä, kuka se on joten oli kiva tuoda ihan uusi juttu kappaleeseen, Robin kertoo.

Robinin seuraavalle albumille tulee muutenkin enemmän rap-osuuksia kuin aiemmin.

- Mietimme sitä kauan, koska rap on nyt iso juttu suomalaisessa musakulttuurissa. Sitä kannattaa tuoda biiseihin lisää, mutta en ryhdy kuitenkaan räppäriksi. Monissa uusissa biiseissä on räppikohta ja yleensä kirjoitan ne itse, Robin sanoo.

Kuuntele haastattelu alta.

Lue myös: Kollegat: Nikke Ankaran sisällä asuu räppidemoni

Lähteet: YleX Aamu

 • Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken

  Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista.

  Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista. Nyt kuulijat avautuvat hänelle haavoistaan. Vesta julkaisi uuden kappaleen Valonsäteet perjantaina 15. toukokuuta. Kakkoslevy Uskon tulevaan ilmestyy syksyllä.

 • YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius!

  Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola.

  YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius. Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola. Boeliukselle tärkeää on, että kesäkumibiisin esittää julkisesti seksuaalivähemmistöön kuuluva artisti. Kesäkumeja on perinteisesti jaettu festareilla ja nuorten tapahtumissa, mutta koronaviruksen vuoksi niiden jakelu keskitetään nyt syksyn jälkeiseen aikaan. Kondomeja annetaan järjestöjen toimesta myös kouluterveydenhuoltoon, lastensuojeluun ja nuorisotyöhön.

 • YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa

  Mökkifestarit on kolmen päivän spessulähetys YleX Aamussa.

  YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa YleX Aamun Mökkifestarit kuuluu radiossa ja näkyy Yle Areenan streamissa 26.–28.6. Kaksi miestä, yksi mökki ja koko Suomen kokoinen mökkifestariviikonloppu! YleX Aamun Ville "Viki" Eerikkilä ja Juuso "Köpi" Kallio laittavat itsensä likoon 26.–28.