Hyppää pääsisältöön

Tube Awards -palkinnot jaettu − eeddspeaksille tuplavoitto

Eeddspeaks sai ainoana kaksi palkintoa Tubeconin Tube Awards -gaalassa.

eeddspeaks eli Eetu Pesonen // Kuva: YLE / Samppa Rautio

Vloggaaja eeddspeaks eli Eetu Pesonen oli ainoa kaksi palkintoa Tubeconin Tube Awards -palkintogaalassa voittanut tubettaja. Pesonen voitti sekä vuoden action- että vuoden pelaaja -palkinnot. Pelaajapalkinnon hän voitti pelikanavallaan eeddplays.

- Tekee mieli hieman itkeä. Oon niin kiitollinen siitä, että pidätte mun peleistä ja vlogeista. En mä ole tätä omasta mielestäni edes ansainnut, eeddspeaks kertoo palkintoplakaatin saatuaan.

Vuoden miesvloggaajaksi Tube Awardsissa valittiin Himzvlogz eli Petri Himmeä. Pöllämystynyt voittaja pokkasi palkinnon huuli pyöreänä.

- Olen pahoillani kaikille Mentaalisavukkeen ja eeddspeaksin faneille, Himzvlogz kommentoi palkintolavalla.

Kun voitosta oli kulunut hetki, mieli ei ollut muuttunut: voitto oli edelleen suuri yllätys.

- Tää on ihan älytön juttu. Olin ihan varmna, että nämä tyypit, joilla on paljon mua enemmän tilaajia, voittaisivat tän palkinnon. Kun ehdokkaita käytiin läpi, niin yleisöhän huusi eniten just Mentaalisavukkeelle ja eeddspeaksille. Tämän vuoden puolella olen tehnyt vasta muutaman videon. Tää voitto tarkoittaa sitä, että alan julkaista vlogeja nykyistä enemmän, Himzvlogz kertoo.

Vuoden naivloggaajaksi äänestettiin Lauralaura. Voitosta täysin yllättyneen vloggaajan poskilla näkyi onnenkyyneleitä.

- Tää tuli ihan kauheana yllärinä, ei huhhuh. En yhtään tiedä, miten aion tätä juhlia, Lauralaura kertoo kädet täristen.

Laulalaura valittiin vuoden naisvloggaajaksi // Kuva: YLE / Samppa Rautio

Vuoden sketsikanavaksi valittiin Justimus. Poikapoppoon mukaan palkinto ei kuitenkaan ollut aivan täysin ansaittu.

- Supernöyrä kiitos kaikille, mutta vaikka me tämä nyt voitettiin, niin palkinto kuuluu henkisesti kaikille. Me ollaan tehty tämä vuonna vain pari musavideota. Mahtavaahan tää silti on, Justimuksen Sami Harmaala kertoo.

Katso kaikki Tube Awards -palkitut yllä olevasta listasta

Lue kaikki Tubecon-jutut täältä