Hyppää pääsisältöön

Viikon Rytmibarometri-voittaja on Atomirotta!

Svengaava kesärenttu-anthem vei pisimmän korren YleX:n Rytmibarometrissa.

Atomirotta // Kuva: Napoleon Digital

Kesätauolta palattiin Rytmibarometrissa ryminällä, sillä maanantaina viikon avannut Atomirotan Aurinkoon niitti massiivisen 91 prosentin yläpeukutuslukeman. Tiistaina kuultiin Suomen Aviciiksikin tituleeratun Klubi77:n kappale Love, joka keräsi artistinimelleen sopivasti 77 prosenttia yläpeukkua. Keskiviikkona brittipoppoo Clean Bandit esitteli uutuuskappaleensa Come Over, joka ei sytyttänyt kaikkia. Kappale jäi keskikastiin, kun 60 prosenttia YleX:n kuuntelijoista näytti peukkua yläilmoihin. Samankaltaiset lukemat sai X Ambassadors & Jamie N Commons (ft. Jay Z) kappaleellaan Jungle, joka herätti positiivisia fiiliksiä 56 prosentissa kuulijoista.

Uudistuksen myötä YleX:n Rytmibarometri-viikko on nykyään kuusipäiväinen. YleX Jälki-istunto esittelee viikon viisi uutuusbiisiä ja Rytmibarometri-voittajaa juhlitaan lauantaisin YleX Viikonlopussa. Perjantain uutuudesta vastasi Haloo HelsinkI! Beibi-kappaleellaan, joka sai loistavan vastaanoton ja 83 prosenttia yläpeukkua.

YleX:n syyskauden ensimmäinen Rytmibarometri-voittaja on siis Atomirotta, joka lunastaa voitollaan soittotakuuta sunnuntaista alkaen sekä YleX Viikonlopussa että seuraavalla viikolla YleX Jälki-istunnossa.