Hyppää pääsisältöön

Mustalla Barbaarilla monta rautaa tulessa – luvassa uusia videoita

Musta Barbaari esiintyi Tubeconin Tube Awards -palkintogaalassa. Tubeconin YleX-pisteellä artistia lämmitti fanien suuri määrä.

Musta Barbaari Tubeconissa // Kuva: YleX / Samppa Rautio

Salil eka salil vika -musiikkivideon ja Taru Painojen Herrasta -sarjan kuudennen jakson jälkeen Mustan Barbaarin YouTube-kanavalle ei ole ilmestynyt uusia videoita. Tuoreimmasta videosta on aikaa jo kymmenen kuukautta.

- Näin on, mutta niitä tulee pikkuhiljaa lisää. Tää on just nyt ajankohtainen aihe, Musta Barbaari kertoo YleX:lle Tubeconissa.

Musta Barbaari ja Prinssi Jusuf esiintyivät Tubeconin Tube Awards -gaalassa. Kaksikko riimitteli kappaletta, jota ei artistin YouTube-kanavalla kuulla.

- Uusi biisi ja musiikkivideo valmistuvat vielä tämän vuoden puolella. Musta Barbaari on niin kiinni visuaalisuudessa, että uusi biisi tarkoittaa uutta musiikkivideota, Musta Barbaari kertoo.

Musta Barbaari mainitsee haluavansa jatkaa samaa meininkiä kuin tähänkin mennessä. Hän mainitsee, että parhaillaan on käynnissä useampiakin eri projekteja. Projektien sisällöstä Barbaari ei saa puhua, sillä ne pidetään salassa.

- Mutta toivottavasti myös Taru Painojen Herrasta saa vielä jatkoa, Musta Barbaari vinkkaa.

Lue kaikki Tubecon-jutut täältä

Lue myös:

Musta Barbaari YleX:lle: En tee rikosilmoitusta rasismikommenteista

Musta Barbaari YleX:lle: Järjestäjän mukaan pilasin uraniMusta Barbaari: Väistin kolmea vartijaa ennen kuin pääsin Megadethin lavalleMusta Barbaari keskeytti Megadethin Qstock-keikan − heitettiin ulos festarialueelta