Hyppää pääsisältöön

Justin Timberlake ja 25 000 fania yllättävät 8-vuotiaan synttärisankarin – katso video

Autistisen pojan äiti jännitti lapsensa tuomista Justin Timberlaken keikalle. Ilta onnistui kuitenkin paremmin kuin hyvin.

Justin Timberlake keskeytti settinsä San Josessa laulaakseen 8-vuotialle fanille syntymäpäivälaulun. Autistinen Julian-poika oli saanut liput syntymäpäivälahjaksi ja tuli keikalle vanhempiensa kanssa.

Pojan äiti oli alun perin huolissaan lahjasta. Äiti epäili, että Julian olisi liian nuori keikalle, ja että pojan käytös häiritsisi muuta yleisöä. Timberlake-fanit ottivat 8-vuotiaan kuitenkin ennakkoluuloitta mukaan joukkoonsa.

- Täydellisenä hiljaisena hetkenä joukko edessämme alkoi huutaa saadakseen huomion Julianiin. Kaikki olivat uskomattoman kilttejä koko illan. Eräät kauniit tytöt edessämme, joiden olin erityisesti olettanut ärsyyntyvän Julianista, saivat Justinin huomion, ja sitten se tapahtui, äiti kirjoitti keikan jälkeen.

Timberlake pahoittelee videolla Julianin äidiltä esityksessä kuuluvia kirosanoja ja laulattaa sen jälkeen 25 000 hengen yleisöllä pojalle synttärilaulun.

Lue myös:

Beyonce keskeytti keikan laulaakseen fanille onnittelulaulun – katso

Lähteet: Mashable