Hyppää pääsisältöön

Maailman rikkaimmat DJ:t on jälleen listattu – ykkösen tulot kasvoivat miljoonia viime vuodesta

Talouslehti Forbes listasi vuoden 2014 maailman rikkaimmat DJ:t. Kärkikolmikossa on kolme tuttua nimeä.

Calvin Harris // Kuva: facebook.com/calvinharris

**1. Calvin Harris:49,6 miljoonaa

Calvin Harris** on jälleen maailman rikkain DJ. Talouslehti Forbesin mukaan artisti on ansainnut viimeisen kahdentoista kuukauden aikana 66 miljoonaa dollaria eli 49,6 miljoonaa euroa. DJ:n tulot ovat kasvaneet viime vuodesta 14,5 miljoonaa euroa.

Harris on ansainnut tulonsa muun muassa soittamalla yli viidelläkymmenellä klubilla ja festarilla. DJ kertoi Forbesille viime vuonna, että saattaa ansaita yhdessä Las Vegasissa soitetusta keikasta yli 225 000 euron palkkion.

2. David Guetta: 22,5 miljoonaa

Toisena listalla on David Guetta Ruisrockissa: Näytätte todella kauniiltanähty David Guetta. Ranskalainen DJ ansaitsi tänä vuonna 30 miljoonaa dollaria eli noin 22,5 miljoonaa euroa. Viime vuonna Guetta ansaitsi 22 miljoonan euroa ja sijoittui listalla kolmanneksi. Guetta on tänä vuonna tehnyt biisejä muun muassa Lady Gagan ja Britney Spearsin uusille albumeille ja kiertänyt Rihannan kanssa.

3-4. Jaettu sija: Tiësto ja Avicii: 21 miljoonaa**

Tiësto ansaitsi 28 miljoonaa dollaria eli 21 miljoonaa euroa. DJ jakaa kolmannen sijan Avicii** kanssa, joka on tänä vuonna True-albuminsa kanssa tehnyt uransa parhaan tilin. Avicii ansaitsee Forbesin mukaan tällä hetkellä jokaiselta keikalta kuusinumeroisia summia.

5. Steve Aoki: 17,2 miljoonaa

6. Afrojack: 24,8 miljoonaa

7. Zedd: 15,7 miljoonaa

8. Kaskade: 12,7 miljoonaa

9. Skrillex: 12,4 miljoonaa

10. Deadmau5: 12 miljoonaa

11. Hardwell: 9,7 miljoonaa

12. Jaettu sija: Armin van Buuren ja Steve Angello 9 miljoonaa

Vertaile viime vuoden tuloihin: Näin paljon maailman rikkaimmat DJ:t tienaavat

Lähteet: Forbes