Hyppää pääsisältöön

Yle Live: Pepe & Saimaa

Pepe Willberg Ruisrockissa 2014 (Pepe & Saimaa)
Pepe Willberg Ruisrockissa 2014 (Pepe & Saimaa) Kuva: Yle kuvapalvelu pepe & saimaa

Pepe Willbergin ja Matti Mikkolan yhteistyönä syntynyt levy on suomalaisen pop-historian kaikkien aikojen comebackeja.

Massivisen orkesterin ja kuoron säestyksellä esiintynyt Pepe Willberg eli Pepe & Saimaa nähtiin ensi kertaa konsertissa Ruisrockin Rantalavalla heinäkuussa 2014. Tehosekoittimen kitaristina ja biisintekijänä tunnettu Matti Mikkola johti jättimäisen bändin ja Espoon laulu -kuoron poikkitaiteellisen konsertin. Yle Liven konserttitaltiossa nähdään myös Pepe Willbergin ja Matti Mikkolan haastattelut, toimittajana Veli Kauppinen.

Yle Live: Pepe & Saimaa Teemalla su 24.8. klo 21.45, la 30.8. klo 14.50 ja su 31.8. klo 19.00. Myös Yle Areenassa 4.9. asti.

Yle Uutiset: Pepe uransa huipulla

Yle Puheen haastattelussa Pepe Willberg ja tuottaja Matti Mikkola kertovat mielenkiintoisen syväanalyysin uuden levyn äänitysprosessista:

Lue myös: Pepe & Saimaa vaati tuottajan ja laulajan sisuuntumista

  • U2, The Clash ja Sting – Ruisrockista on tullut monelle osa oman elämän soundtrackiä

    Ruisrock – 50 kesää meren rannalla -dokumentti Areenassa.

    Kesästä 1970 asti järjestetyllä Ruisrockilla on pitkä ja värikäs historia. Viiden vuosikymmenenkin jälkeen siitä on muodostunut tapahtuma, johon sekä yleisö että artistit palaavat mielellään aina uudelleen. Ruisrock - 50 kesää meren rannalla on uusi Ylen dokumentti, joka kertaa festivaalin historiaa ja antaa äänen myös viidelle artisti-kertojalle, jotka tuovat dokumenttiin omat Ruisrock-kokemuksensa.

  • Gustav Mahlerin sinfoniasarja soi Yle Teemalla läpi kesän

    RSO ja yhdeksän sinfoniaa + yksi keskeneräinen.

    Radion sinfoniaorkesteri on esittänyt kaikki Gustav Mahlerin kymmenen sinfoniaa juuri päättyvällä kaudella 2018–2019. Teema lähettää kaikki Mahler x 10 -sarjan konserttitallenteet sunnuntai-iltapäivisin 9.6.–11.8.2019. Jokaisen konsertin aluksi Hannu Lintu esittelee soitettavan teoksen.

Yle Teema