Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa pääkuva

Genre

Helposti suomen kovin nouseva rock-yhtye tällä hetkellä. Juuret matkaavat kauas 60-luvulle, mutta siihen kun lisätään hieman nykyaikaa mukaan, niin homma toimii ja pörisee enemmän kun naapurin massikka! Livenä täyttää lavan kuin lavan, ja kukaan ei varmasti jää kylmäksi näistä demoistakaan.

Genre // Kuva: Ylex Kellari

Kotipaikkakunta: Tampere

Musiikkityyli: Rock / pop / psyke / blues

Perustamisvuosi: 2011

Kokoonpano: Antti Rautajoki: Kitara. Pekka Louhimo: Laulu, koskettimet. Joonas Laitinen: Basso. Arttu Raappana: Rummut

YleX kommentoi

Tykkäämme:

Aitoa ja juurevaa rockia, jolla juuret vahvasti 60- sekä 70-luvun perinteissä kiinni. Pätevästi soitettua, laulettu ja toteutettua energistä kamaa, joka uppoaa varmasti kaikkiin AC/DC, Deep Purple, Lynyrd Skynyrd sekä Steppenwolf -fiilstelijöihin. Plussaa myös siitä, että bändin keski-ikä ei ole 50 vuotta, vaan kyseessä on nuorien nälkäisten kollien muodostama yhtye!

Vielä odotamme:

Miten saada paketti myytyä muillekin kuin nostalgikoille. Mallia kannattaa hienovaraisessa nykyaikaistamisessa ja tuotannossa ottaa vaikkapa amerikkalaisilta Rivals Sons -virkaveljiltä.

Kristallipallo:

Bändi saa onnistuneella live-energiallaan mukaansa varmasti kirjavan ja ikähaarukaltaan laajan yleisön. Kunhan panostaa entisestään kappalemateriaaliin sekä myy itseään keikoille, niin loput hoituu kuin itsestään!