Hyppää pääsisältöön

Netin kuumin mysteeriartisti vie sinut bassonhuuruiselle vonkausajelulle

Pirita Pykäläisen viikon tehona soi mysteeriartisti ZHU!

ZHU - Faded // Kuva: https://www.facebook.com/zhu

**ZHU: Faded

Musamaailman hameenhelmoja lepattava mystinen ZHU on tällä hetkellä kuumin artisti, joka haluaa pysyä tuntemattomana! ZHU eli Steven Zhu on Los Angelesista kotoisin oleva tuottaja, joka ponnahti netin lempilapseksi tehtyään Outkast**in biiseistä mashup-coverin omalla laulullaan. Sen jälkeen hän on julkaissut The Nightday EP:n, josta Pirita Pykäläinen on napannut tehokseen maailmalla hitiksi nousseen pimeänhuuruisen ja huumaavasti pumppaavan Faded - biisin.

Faded on täydellistä musiikkia sateisten aamuyön yksinäisille automatkoille. Biisin koukuttavalla tavalla junnaava tempo ja hokemat piirtävät verkkokalvoille kuvaa sateen piiskaamista suurkaupungin neon-valoista. Sormi hakeutuu volyyminappulalle ja kiertää hypnoosissa kappaleen ansaitsemat volat kaakkoon. Kuulija kulkee kuin transsissa biisin tahdissa synkän kaupunkimaiseman läpi, samalla kun melankolisen päättäväinen biitti iskee tajuntaan ja tekee sinne syntisen pesän.

Onko Zhun Faded pimeää, syntistä ja hikisen viettelevää, vai tyhjänpäiväistä ja monotonista tuuttausta?
Kommentoi viikon tehoa!