Hyppää pääsisältöön

Kummeli: Loisteputki neljä

Vuoden 1992 lupaavin bändi Loisteputki neljä esittää koskettavan kappaleensa Kummeli-studiossa. Taidokkaasti taloista, poluista ja katseista riimitelty kipale tuo mieleen Neon 2:n ja Airamin veljesten maskien takaa paljastuva olemus kenties muitakin kultaisen länsirannikon muusikkoveljeksiä.

Suomen musiikkikriitikoiden liiton yleisöäänestyksellä valitsema vuoden 1992 lupaavin kotimainen yhtye Loisteputki neljä väläyttelee studiossa valovoimaista riimittelytaitoaan.

Noormarkkulaiset Airamin veljekset ansioituivat parhaana bändinä, parhaista teksteistä, parhaasta tuotannosta, parhaasta backstagesta, parhaista peruukeista, parhaasta meiningistä, parhaasta vedosta ja vielä parhaasta bussistakin.

Takahuoneessa pitkätukkapoppareiden ulkokuoren takaa paljastuu kokemuksen nariseva rintaääni.

Kaikki kokonaiset Kummeli-jaksot Yle Areenassa

Kaikki Kummelit vuosilta 1991-2004 ovat pysyvästi katsottavissa Yle Areenassa.

Kommentit