Hyppää pääsisältöön

Osallistu Uuden Musiikin Kilpailuun 2015!

UMK 2015
UMK 2015 Kuva: Yle umk15

Uuden Musiikin Kilpailussa etsitään parasta uutta suomalaista kappaletta ja esiintyjää. Kilpailu on poikinut siihen osallistuneille artisteille runsaasti näkyvyyttä, radiosoittoa, keikka- ja/tai levytyssopimuksia. UMK tarjoaa artistille loistavan tilaisuuden breikata Suomen lisäksi myös kansainvälisillä markkinoilla. Voittaja pääsee toukokuussa 2015 esiintymään Eurovision laulukilpailuun Wieniin yli 100 miljoonan ihmisen yleisölle.

Kilpailuun osallistutaan omalla ennen julkaisemattomalla demokappaleella (vain yksi kappale/osallistuja). Voit ilmoittautua Uuden Musiikin Kilpailuun ja lähettää demosi maanantaina 1.9.2014 klo 12 alkaen. Kilpailuun hyväksytään maanantaihin 8.9.2014 klo 12 mennessä saapuneet sääntöjen mukaiset demot.

Ilmoittautumiseen vaaditaan digitaalisessa muodossa:

  • Demokappale. Tiedostomuoto: mp3
  • Kaksi valokuvaa kappaleen esittäjästä (solist(e)ista ja/tai yhtyeestä). Sekä pysty- että vaakakuva. Tarkista, että mukana on valokuvaajan nimi ja että sinulla on kuvien käyttöoikeus. Tiedostomuoto: .jpg., kameran suurin mahd. tiedostokoko (imagesize: large), pakkausmuoto: fine. Huom! Ei.raw -tiedostoja, ei kännykkäkuvia!
  • julkaisukelpoinen bio kilpailijasta (solist(e)ista ja/tai yhtyeestä) sisältäen kilpailijan mahdolliset Twitter -, Facebook-, verkkosaitti- tms. linkit.
  • Kappaleen sanat. (.doc, .pdf tai .rtf)

Toimita materiaalit määräaikana joko
1) lataamalla ne digitaalisessa muodossa tällä sivulla Aspera-järjestelmällä tai
2) lähettämällä ne postitse muistitikulla osoitteeseen

UMK2015
Yle Kulttuuri
PL 65
00024 HELSINKI

Mikäli lähetät materiaalin muistitikulla, tulosta, täytä, allekirjoita ja lähetä myös ilmoittautumislomake.

Ilmoittautuminen Asperalla

Pähkinänkuoressa Aspera-järjestelmän käyttö tapahtuu seuraavalla tavalla. Tilaa latauslinkki sähköpostiisi. Järjestelmä vaatii toimiakseen Aspera Connect Pluginin (PC, MAC, LINUX). Asenna se tarvittaessa. Tämän jälkeen klikkaa sähköpostissa saamaasi linkkiä. Täytä lomake, liitä tiedostot. Tärkeää: Title-kenttään kirjoita ”UMK15 Osallistujan Nimi”. Lopputulos näyttää esimerkiksi tältä: ”UMK15 Mallikas Matti” tai ”UMK15 Esimerkkibändi”. Lähetä paketti. Saat sähköpostiisi ilmoituksen latauksesi alkamisesta sekä linkin, josta voit seurata latauksen etenemistä. Kun lataus on valmis (Complete), olemme vastaanottaneet materiaalisi.

Yksityiskohtaiset ohjeet Asperan käyttämiseen.

Ilmoittautuminen Uuden Musiikin Kilpailuun 2015 on päättynyt.

Tesoton logo
Tesoton logo Kuva: Teosto teosto

Jos et vielä ole Teoston tekijäasiakas ja haluat liittyä, voit tehdä sen nyt ilmaiseksi ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisätietoja sähköpostitse: umk@yle.fi.

Anmälning på svenska.

Kommentit