Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa pääkuva

Kaks Marjaa

Kaks marjaa rap-kollaboraatio koostuu kahdesta Marjamaan veljeksestä, jotka päättivät kesällä 2013 ryhtyä tuumasta toimeen ja alkaa rakentaa tuotantostressivapaata debyyttialbumia. Kokopitkä levy sisältää valmistuessaan yli kymmenen biisiä, ja se on ulkona lähikuukausina. Levyltä löytyy kovia vierailijoita, ja biiteillä on useita tuottajia mm. Maramice, Ronnie Creed sekä SuperJanne.

Kaks Marjaa // Kuva: YleX Kellari

Kotipaikkakunta: Joensuu / Kuopio

Musiikkityyli: Rap

Perustamisvuosi: 2010

Kokoonpano: Rontti (Miikka Marjamaa) & Mr. Jones (Joona Marjamaa).

YleX kommentoi

Tykkäämme:

Tarttuvaa ja ajatuksia herättävää riimittelyä. Kertosäkeistöt toimivat ja kaksikko on pähkäillyt hauskoja ja oivaltavia sovituksia kappaleisiinsa. Veljesten kemiat tuntuvat toimivan hyvin yhteen!

Vielä odotamme:

Tuotantoon kannattaa edelleen kiinnittää enemmän huomiota sekä riimien särmään ja sanakäänteisiin. Pateettisuuteen ei kannata sortua missään vaiheessa, vaan teroittaa sanomaa entistä iskevämmäksi. Suomiräpin monipuoliseen kenttään tulee suhtautua vakavsti ja pitää rimaa korkealla, että Kaks Marjaa nousisi perushutun yläpuolelle.

Kristallipallo:

Kontaktit ovat tässä(kin) skenessä kaikki kaikessa, joten yhteistyökuviot nimekkäämpien kavereiden kanssa on erityisen tärkeitä. Sanomansa puolesta Kaks Marja voisi tehdä yhteiskeikkaa esimerkiksi Jujun kanssa.