Hyppää pääsisältöön

Beyoncén isä: Jay Z:n ja Solangen hissitappelu oli markkinointikikka – eräänlainen Jedi-temppu

Beyoncéa pari vuosikymmentä manageroinut Mathew Knowles väittää, että Solange Knowlesin ja Jay Z:n välinen raju tappelu lavastettiin lipunmyynnin takia.

Beyonce and Jay Z arrive for the 2014 Anna Wintour Costume Center Gala held at the Museum of Art in New York, New York, USA, 05 // Kuva: EPA / JUSTIN LANE

Poptähti Beyoncén isä ja entinen manageri Mathew Knowles väittää, että keväällä TMZ: Beyoncén sisko löi ja potki Jay-Z:tä hississä - Video vuodettiin julkisuuteenSolange Knowlesin ja Jay Z:n rajusta hissitappelusta olisi ollut lavastettu. Mathew Knowlesin mukaan tappeluvideo keksittiin, koska sen tiedettiin nostavan Jay Z:n ja Beyoncén yhteiskiertueen lipunmyyntiä.

Mathew Knowles puhuu tappelun lavastamisen vaikutuksista Tähtien sota -elokuvasta tunnettujen käsitteiden avulla. Hänen mielestään kyseessä on psykologinen Jedi-temppu.

– Sillä pystytään huijaamaan monia kertoja. Tiedän, koska olen käyttänyt sitä, Mathew Knowles sanoo yhdysvaltalaisen radiokanavan haastattelussa.

Byeoncéa 21 vuotta manageroinut Mathew Knowles lisää, että lippujen myynti kiihtyy, kun artistit saadaan otsikoihin. Toinen vaikutus liittyy levymyyntiin, sillä hänen mukaansa Solangen albumien myynti kasvoi 200 prosenttia dramaattisen tappelun jälkeen.

Hissitappelun jälkeen Beyoncé, Jay Z ja Solange Knowles, ovat julkaisseet yhdessä tiedotteen, jonka mukaan kiistat ovat takana ja perhe jatkaa yhdessä eteenpäin.

Beyoncén ja Jay Z:n yhteiskiertue On The Run saapuu Eurooppaan syyskuussa. Sille on toistaiseksi julkaistu vain kaksi päivämäärää Pariisin. Kiertueen Yhdysvaltojen osuuden aikana useat mediat uutisoivat muun muassa, että pariskunta käy pariterapiassa Skypen välityksellä, eikä nuku enää samassa hotellissa.

Beyoncé manageroi nykyään artisturaansa itse miehensä Jay Z:n kanssa.

Lue myös:

Beyonce ja Jay-Z: Meillä on ongelmia, kuten muillakin perheillä
TMZ: Beyoncén sisko löi ja potki Jay-Z:tä hississä - Video vuodettiin julkisuuteen
Beyonce ja Jay-Z: Meillä on ongelmia, kuten muillakin perheillä

Lähteet: NME, 104.1 KRBE