Hyppää pääsisältöön

Elastinen Uutisvuodossa: Laura Räty on antanut kunnon rap-lausuntoja

Apulannan laulaja-kitaristi Toni Wirtanen ja rap-artisti Elastinen ottivat leikkimielisesti mittaa toisistaan uutistietämyksessä, kun muusikot kohtasivat Ylen Uutisvuodossa.

Blockfest 2014: Elastinen // Kuva: Julius Konttinen

Tuoreimmassa Uutisvuodossa vierailivat tänä syksynä Vain elämää -ohjelmaa tähdittävät viihdekonkarit Toni Wirtanen ja Elastinen. Viikon aiheita olivat muun muassa otsikoista tutut teemat eli Ukrainan tilanne, Putin-juusto, Cheekin historiallinen stadionkeikka ja ministeri Laura Rädyn ajattelemattomat kommentit pienituloisten määrästä Suomessa.

- Mun mielestä Räty on antanut kunnon rap-lausuntoja. Kuka muka tienaa vain 2100 euroa, Elastinen naureskelee.

- Mä en voi olla oikeasti vihainen. Tuotahan varten yritykset perustetaan, että joku päivä voisi saada osinkoja. Toni tietää sen hyvin. Firmaton heittäkööt ensimmäisen kiven, Elastinen jatkaa.

Apulannan keulakuva Toni Wirtanen selkeästi vaivaantuu osinkokeskustelusta.

- Systeemiä ruvettiin vastustamaan ja nyt meillä on miljoonafirma. Verojen maksaminen on jotenkin niin v*tun 90-lukulaista, rokkari vitsailee.

Kaupparekisterin mukaan menestyvien muusikoiden firmat tekevät hyvää tiliä. Apulanta Oy:n liikevaihto oli vuonna 2013 4 325 000 euroa. Rähinä Records Oy:n liikevaihto vuonna 2013 oli puolestaan 696 000 euroa.

Katso ohjelma alta.

Lähteet: Uutisvuoto, Kaupparekisteri