Hyppää pääsisältöön

Meppigalleria, Docventures ja Arman memet ehdolla Some Awards 2014 -gaalassa

Suomen sosiaalisen median tapahtuma Some Awards palkitsee vuoden 2014 sosiaalisen median vaikuttajia, tekoja ja yrityksiä.

Meppigallerian suosituimmat haastattelut // Kuva: Yle

Marraskuussa kisataan tunnetuimmista media- ja mainosalan asiantuntijoista sekä sosiaalisen median vaikuttajista. Palkintoja jaetaan kaikkiaan kahdessatoista eri kategoriassa. Eurovaalien hitit: Nielaistu oksennus, ohut asiaosaaminen ja kömpelö kielitaitoherättänyt Meppigalleria on ehdolla someyllättäjä-kategoriassa

- Tämä on ihan kurkoa! Meppigalleria oli mahtava tehdä, se oli niin hullu hanke - järjestää vaalitentti 250:lle vaaliehdokkaalle. Kyllä se vähän aluksi pelotti, tai melkein pelotti, että tuleeko tästä mitään. Mutta se toimi ja oli hauska tehdä, Yle Eurovaalien 2014 päätuottaja Jukka Niva sanoo kilpailun nettisivulla.

Samassa kategoriassa kisaa tykkäyksiä keräävä Jounin Kauppa, cover-yhtye Steve'n'seagulls ja Yle Urheilun toimittaja Tapio Suominen. Yle Urheilu on erikseen ehdolla myös Someyritys 2014 -kategoriassa.

Ylen Docventures on asetettu ehdolle vuoden 2014 some TV-ohjelmaksi. Kategoria palkitsee ohjelman, joka on onnistunut hyödyntämään sosiaalista mediaa jatkuvan keskustelun ja osallistamisen kautta.

Gaalassa palkintaan myös yksittäisiä somesisältöjä vuodelta 2014. Yksi ehdokkaista on Arman Alizadin Arman ja viimeinen ristiretki -ohjelmasta inspiroituneet Arman memet.

Arman-meme // Kuva: Some Awards 2014

Tutustu kaikkiin ehdokkaisiin tästä.

Yle Uutiset: Ylen Meppigalleria ehdolla Some Awards 2014 -kisassa

Lue myös:

Eurovaalien hitit: Nielaistu oksennus, ohut asiaosaaminen ja kömpelö kielitaito

Lähteet: Some Awards 2014, Yle Uutiset