Hyppää pääsisältöön

We Want More – näin bändien paluu etenee!

we want more bändikuva
we want more bändikuva we want more

We Want More on YLE TV2:n yhdeksänosainen viihdeohjelma, jossa viisi suosittua suomalaisbändiä tekee paluun. Takaisin parrasvaloihin palaavat Miljoonasade, Neon 2, Mascara, Don Huonot ja Kwan.

Sarjan edetessä tutustumme jokaisen yhtyeen suosion vuosiin ja hajoamisen syihin. Avaamme vanhat solmut bändiläisten välillä, näemme kuinka elämä on muuttunut bändin lopettamisen jälkeen ja mitä yhtyeiden jäsenten läheiset paluusta ajattelevat. Kun pöytä on puhdas, on aika palata treenikselle, säveltämään ja studioon – on aika tehdä musiikkia.

Ajautuvatko jäsenet heti vanhoihin rooleihinsa? Nousevatko vanhat ongelmat pintaan? Syntyykö näiltä bändeiltä vielä uusia hittejä?

Sarja huipentuu yhteiselle paluukeikalle Espoon Barona Areenalle, joka nähdään suorana Yle TV2:lta 8.11. klo 19.10. Osallistu keskusteluun hashtagilla #wewantmore14

Jaksojärjestys

13.9. KLO 19.10 SARJA ALKAA.
Viiden bändin paluu. Levy-yhtiön teiniduoksi brändäämä Neon 2 palaa nyt kokonaisena bändinä. Yhtyeen loppua leimaa synkät tuulet Jussin itsetuhoisuuden vuoksi. Pystyykö bändi käsittelemään menneisyyden yhdessä?

20.9. KLO 19.10 DON HUONOT
Don Huonot palaa yhteen. Kunnianhimoisen taiderock-bändin matkan varrella ei ole vältytty sarvien kolinalta. Pystyykö Don Huonot vihdoinkin puhumaan asioista niiden oikeilla nimillä?

27.9. KLO 19.10 MASCARA
Mascara palaa yhteen. Tyttöbändibuumista parodiaa tehneen Mascaran naisilla on eri näkemykset bändin lopunajan tapahtumista. Erosiko Maria bändistä vai erotettiinko hänet? Onnistuvatko naiset sopimaan vanhat kaunansa?

4.10. KLO 19.10 MILJOONASADE
Miljoonasade palaa yhteen. Rankan keikkaelämän kuluttama ja lopulta liialliseen demokratiaan kaatunut bändi etsii kadonnutta yhteistä kipinää. Mitä mieltä perheenjäsenet ovat suomirock-legendan paluusta?

11.10. KLO 19.10 KWAN
Kwan palaa yhteen. Heidän matkansa jäi kesken, kun Mariko lähti aikanaan New Yorkiin. Saako Kwan nyt toisen tilaisuuden? Mitä mieltä bändi ja heidän läheisensä ovat paluusta?

18.10. KLO 19.10 BÄNDILEIRI ALKAA
Jälleennäkemisen riemua – bändileiri alkaa. Löytävätkö bändit uudelleen yhteisen sävelen? Neon 2 Ramilla on haasteita kitaran soitossa. Mascaran naisten välillä räjähtää. Bändileiri osoittautuu tunteiden vuoristoradaksi.

25.10. KLO 19.10 BÄNDILEIRI
Bändien musiikkituottajien kanssa jatketaan uusien kappaleiden työstämistä. Yllättäen Mariko murtuu. Miljoonasateen Olli ja Heikki liikuttuvat kyyneliin.

1.11. KLO 19.10 ENNEN KEIKKAA
Artistit palaavat koteihinsa. Mitkä ovat tunnelmat, kun treenit on aloitettu ja loppukeikka on edessä? Bändit ahkeroivat uusien kappaleiden parissa. Miljoonasade kohtaa yllättävän käänteen.

8.11. KLO 19.10 LOPPUKONSERTTI
Suoralähetys Espoon Barona Areenalta. Neon 2, Miljoonasade, Mascara, Kwan ja Don Huonot järjestävät huikean show. Kuulemme vanhoja superhittejä sekä bändien uutta musiikkia.

Osallistu keskusteluun:
https://www.facebook.com/pages/We-Want-More/661946433872745
#wewantmore14

Kommentit

Lue myös - yle.fi:stä poimittua