Hyppää pääsisältöön

Docventures 2 - Vastinetta Yle verolle!

Docventures 2
Docventures 2 Kuva: Kimmo Syväri tunna milonoff

Kakkonen on ykkönen! Uudesta Docventures-kaudesta on tulossa edellistäkin tykimpi. Vuoden 2014 seksikkäin mies Riku Rantala kertoo mitkä viisi asiaa pitäisi kokea ennen kuolemaa. Osallistu myös Docventures-skabaan ja keksi päräyttävä avausjuonto!

Docventuresin Riku ja Tunna ovat valmiina uuteen kauteen. "Kakkonen on ykkönen! Uudesta Docventures- kaudesta on tulossa edellistäkin tykimpi. Ympäri Suomea syntyneet mustanaamiokerhomaiset leffakerhot vievät päämajaa kuin pässiä narussa ja uskomme yhteisöllisen atk:n joukkojemme yllättävän koko Suomen kansan voimallaan! "

Kansalainen, katso ja vaikutu!

Katso enemmän, luule vähemmän! Docventuresin toinen tuotantokausi sisältää 8 leffaa, 8 teemaa, 8 alustusta maailmasta. Teemat ovat aktivismi, vallankumous, vapaus, totuus, korruptio, tekopyhyys, suomalaisuus ja sankaruus.

"Kumarramme ja kiitämme myös Yle TV2:ta ja erityisesti uutistoimitusta siitä että he luovuttivat Docventuresille mahtavan lähetysajan klo. 21.00! Yle Puheessa ollaan tuttuun tapaan klo 13.00!

Lisää p*ska* housuun, keskiviikko on dokkaripäivä!

Kaikki olennainen osoitteessa yle.fi/docventures
Ensi-ilta Yle-veron tykimmälle vastineelle 3.9.2014 TV2 klo 21

Rikun Bucket List

Oman elämänsä seikkailija ja Eeva-lehden seksikkäin mies 2014 Riku Rantala listasi viisi asiaa, jotka on koettava ennen kuin kuolo korjaa:

Leffa: Samsara (ohj. Ron Fricke, 2012)

Kirja: Madventuresin maailmanselitys - Seikkailijan käsikirja kaikkeen

Ruoka: Umu-maauunissa kypsytetyt, palmunlehviin paketoidut ja kookosmarinoidut kasvikset ja merenelävät jossakin Polynesian saarivaltiossa.

Mesta: Matka juuri sinun unelmiesi kohteeseen, edes yhteen. Jokaisella on omansa. Docventuresin ensimmäinen oli Intia.

Teko: Pelon voittaminen

Osallistu kisaan ja pane sanat Rikun ja Tunnan suuhun!

Docventures-Riku on tunnettu varsin päräyttävistä avausjuonnoistaan. Nyt on tilaisuutesi panna paremmaksi ja keksiä Rikulle ja Tunnalle sanottavaa. Riku valitsee mielestään parhaan ehdotuksen, osuvimman tai hauskimman puhekuplan täytteen keksineelle lähtee palkinnoksi uunituore painotuote Madventuresin maailmanselitys - Seikkailijan käsikirja kaikkeen. Luonnollisesti herrojen terveisillä ja nimmareilla varustettuna.

Kommentit

Yle TV2