Hyppää pääsisältöön

Hjallis Harkimo Venäjän tilanteesta: KHL-päätöstä ei ehkä pystyisi tekemään nyt

Jokerien KHL-pelit alkavat torstaina. Hjallis Harkimo sanoo, että venäläisvetoiseen liigaan siirtymisestä olisi vaikeampi päättää tänä päivänä.

Hjallis Harkimo YleX Aamun vieraana // Kuva: Teemu Saarinen

Helsingin Jokerit aloittaa paljon puhutun KHL-kautensa tulevana torstaina. Päätös venäläisvetoiseen kansainväliseen liigaan siirtymisestä tehtiin aikana, jolloin Venäjän ja Ukrainan välillä vallitsi vielä rauha ja maailmanpoliittinen tilanne oli erilainen.

Hjallis Harkimolta kysyttiin YleX Aamussa liittyisikö Jokerit KHL:ään, jos päätös tehtäisiin tänään.

– Varmaan sitä päätöstä ei nyt pystyisi tekemään. Ihmeen vähän se tilanne on vaikuttanut meihin. Jokereilla on enemmän yhteistyökumppaneita kuin koskaan aiemmin, Harkimo sanoo.

Kaikista poliittisista jännitteistä ja sodanuhasta huolimatta Harkimo ei vaikuta olevan huolissaan joukkueen tulevasta KHL-kaudesta. Hänen mukaansa Jokereilla on hyvin asiat, koska yritykset ovat edelleen kiinnostuneita Venäjästä.

– Yritykset haluavat edelleen viedä tuotteitaan Venäjälle ja haluavat mainostaa siellä. Ne tietävät, että meidän kautta saa hyvät suhteet sinne. Nyt se on enää kiinni siitä, kuinka paljon se kiinnostaa ihmisiä.

Jokerit on nyt Harkimon mukaan kovassa kunnossa ja harjoituskauden pelit ovat osoittaneet suunnan olevan oikea. Vain kaksi peliä kahdeksasta on hävitty.

Ainakin ensimmäisen pelin osalta näyttää hyvältä, sillä siihen ei ole hänen mukaansa montaa lippua jäljellä.

Lähteet: YleX Aamu

 • Kommentti: Lady Gaga ei ole vain idoli, vaan välitän hänestä kuin ystävästä

  Superfanin kommentti suhteestaan Lady Gagaan.

  Lady Gaga ei ole vain idoli, vaan välitän hänestä kuin ystävästä Lady Gagan fanittaminen on muuttunut vuosien mittaan ystävyyden kaltaiseksi välittämiseksi, mikä korostuu koronakriisin aikana, kirjoittaa musiikkitoimittaja ja Gagan superfani Markus Hilden. Meidän Little Monstereiden kevään mittainen odotus palkittiin perjantaina 22.

 • Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken

  Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista.

  Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista. Nyt kuulijat avautuvat hänelle haavoistaan. Vesta julkaisi uuden kappaleen Valonsäteet perjantaina 15. toukokuuta. Kakkoslevy Uskon tulevaan ilmestyy syksyllä.

 • YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius!

  Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola.

  YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius. Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola. Boeliukselle tärkeää on, että kesäkumibiisin esittää julkisesti seksuaalivähemmistöön kuuluva artisti. Kesäkumeja on perinteisesti jaettu festareilla ja nuorten tapahtumissa, mutta koronaviruksen vuoksi niiden jakelu keskitetään nyt syksyn jälkeiseen aikaan. Kondomeja annetaan järjestöjen toimesta myös kouluterveydenhuoltoon, lastensuojeluun ja nuorisotyöhön.

 • YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa

  Mökkifestarit on kolmen päivän spessulähetys YleX Aamussa.

  YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa YleX Aamun Mökkifestarit kuuluu radiossa ja näkyy Yle Areenan streamissa 26.–28.6. Kaksi miestä, yksi mökki ja koko Suomen kokoinen mökkifestariviikonloppu! YleX Aamun Ville "Viki" Eerikkilä ja Juuso "Köpi" Kallio laittavat itsensä likoon 26.–28.