Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Roope Salminen & Koirat yhtyeen kappaleesta Biisonit?

YleX Jälki-istunto soittaa maanantaista perjantaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Lauantaisin YleX Viikonlopussa viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Mitä mieltä olet Roope Salminen & Koirat yhtyeen kappaleesta Biisonit? // Kuva: www.facebook.com/roopesalminenjakoirat

Mitä? Tiistain Rytmibarometri-kappaleena kuullaan kotimaista musiikkia, kun Roope Salminen & Koirat yhtyeen Roope ja Jon-Jon saapuvat YleX Jälki-istunnon Rytmibarometri-vieraiksi. Mainetta ympäri Suomea niittänyt kahdeksanhenkinen hip hop cover-bändi on viimeinkin tehnyt omaa musiikkia. Koirien odotettu ensimmäinen single on nimeltään Biisonit. Kappale on juurikin sellainen mitä yhtyeeltä osattiin odottaa, menevä ja groovaava, josta löytyy vivahteita 90-luvun hip hopista ja nykypäivän popmusiikista. Kappaleen on tuottanut Hank Solo, joka on tehnyt kappaleita mm. Sannille ja Kasmirille. Saako Biisonit YleX Jälki-istunnon kuulijat mylvimään ku biisonit selviää tänään klo. 16 mennessä.

Hä? Yhtye on laittanut kaksi kertaa Tavastialta saadun keikkapalkkion kokonaisuudessaan keikan Bilebändi Roope Salminen & Koirat teki sen taas – koko keikkapalkkio mainosvideoon. Videoilla on nähty mm. Juhani Merimaa, Mikko Leppilampi ja Axl Smith.