Hyppää pääsisältöön

Muutoksen tuulet puhaltavat Paloma Faithin SIGMAn seuraan

Brittiläinen dj-duo SIGMA tuli tänä keväänä tunnetuksi Nobody To Love -hitistään, jolla he versioivat Kanye Westin Bound 2 -kappaletta. Nyt kaksikko houkuttelee sinut tanssilattialle Paloma Faithin avustuksella. Changing soi Anne Lainnon viikon tehona.

Sigma feat. Paloma Faith // Kuva: Screenshot Changing musicvideo

Lähes tuntemattomuudesta pinnalle nousseen SIGMAn muodostamat Cameron Edwards ja Joe "Woonz" Lenzie ovat tällä hetkellä drum n' bassin kuumimpia lupauksia. Paloma Faith on keikkunut maaliskuussa julkaistulla _A Perfect Contradiction -_albumillaan listojen kärkipäässä ja tämä kolmikko aikoo nyt valloittaa listojen kärjet uudella yhteiskappaleellaan.

Changing kertoo muutoksesta ja uusien askelien ottamisesta. Ei ole ikinä helppoa jättää sitä vanhaa, turvallista ja tuttua asiaa taakseen, mutta siitä on uskallettava päästää irti ja siirtyä eteen päin. Kappale sekoittaa kekseliäästi gospelkuoron massiivista yhteislaulua sielukkaaseen drum n' bass -taustaan. Paloma Faith pääsee revittelemään kunnolla upealla äänellään ja viimeistään kertosäe saa kylmät väreet kulkemaan pitkin kroppaasi.

Antaako Changing sinulle voimaa muutoksen tekemiseen vai soljuuko se jälkiä jättämättä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos? Kommentoi Anne Lainnon viikon tehoa!