Hyppää pääsisältöön

Näin television naistähdet tienasivat Yhdysvalloissa

Talouslehti Forbes on arvioinut television suurimpien naistähtien tulot.

Sofia Vergara // Kuva: JUSTIN LANE / EPA

Moderni perhe -sarjan näyttelijä Sofia Vergara on parhaiten palkattu television naisnäyttelijä. Talouslehti Forbes arvioi Vergaran jo kolmatta kertaa peräkkäin tv-sarjojen parhaiten tienaavaksi naisnäyttelijäksi. Nyt hänen vuosiansioidensa kerrotaan olevan noin 37 miljoonaa dollaria eli noin 28 miljoonaa euroa.

Sofia Vergara // Kuva: EPA/MIKE NELSON
Mariska Hargitay // Kuva: EPA/MIKE NELSON

Kolmanneksi ylsi Rillit huurussa -sarjan Kaley Cuoco-Sweeting. Hänen vuosiansioikseen laskettiin noin 11 miljoonaa dollaria eli lähes 9 miljoonaa euroa.Toiseksi eniten tienaava sarjassa näyttelevä nainen on Kova laki: Erikoisyksikön Mariska Hargitay. Hän tienasi Forbesin mukaan noin 13 miljoonaa dollaria eli vähän reilut 10 miljoonaa euroa.

Kaley Cuoco-Sweeting // Kuva: EPA/PAUL BUCK

Forbesin listan tulot on laskettu tuloista ennen veroja. Kymmenen eniten tienannutta naisnäyttelijää ansaitsi yhteensä 140 miljoonaa dollaria, kun miesten vastaavalla listalla yhteenlasketut tulot ovat 214 miljoonaa dollaria

.

Lähteet: Forbes