Hyppää pääsisältöön

Sodasta rauhaan

Sodasta rauhaan, Yle TV1
Dokumentti kertoo jatkosodan ratkaisun hetkistä. Sodasta rauhaan, Yle TV1 sodasta rauhaan

TV1 lauantaina 29.11.2014 klo 11.05 - 12.20
Yle Areenassa 30 päivää

Dokumenttielokuva kertoo jatkosodan ratkaisutaisteluista ja siviilien ja poliitikkojen vaikeasta ajasta puun ja kuoren välissä. Kyseessä on suomalainen selviytymistarina siitä, kuinka maa selvisi sodasta hengissä.

Sodasta rauhaan on jatkoa Suomen tie jatkosotaan -elokuvalle. Elokuva käsittelee jatkosodan aikaa ja lisäksi siinä kerrotaan asekätkennästä, sotasyyllisyysoikeudenkäynneistä ja Lapin sodasta. Elokuva päättyy viimeisen sotakorvausjunan lähtöön kohti Neuvostoliittoa.

Ohjaus: Tuomo Rysti. Tuotanto: AV-Caesar Oy. Dokumentti on esitetty edellisen kerran TV1:llä syyskuussa 2014.

Lisää ohjelmasta

Kommentit