Hyppää pääsisältöön

Felix Zenger teki upean beatbox-version Ariana Granden hitistä – katso video

Tänään 5. syyskuuta on julkaistu lukuisia musavideoita. Omat videonsa ovat julkaisseet muun muassa Brandon, Sima ja Roope Salminen & Koirat. Nyt joukkoon liittyy myös beatboxaaja Felix Zenger.

Felix Zenger

Felix Zenger julkaisi perjantaina 5. syyskuuta Panu Savolaisen kanssa beatbox-version Ariana Granden ja Iggy Azalean Problem-hitistä.

- Olen aina tykännyt yhdistellä beatboxia erilaisten soitinten ja musiikkityylien kanssa, näin homma pysyy mielenkiintoisena. Vibrafoni on mun mielestä tosi siisti soitin ja musta tuntuu, että beatbox ja vibrafoni -komboa ei ole vielä maailmalla kokeiltu. Olemme Panun kanssa törmänneet monessa yhteydessä ennenkin, mutta yhdessä ei oltu vielä soitettu. Meillä on kaiken lisäksi sama agentti, joten idean kanssa oli helppo lähestyä Panua, Felix Zenger kommentoi YleX:lle.

Zenger valitsi kappaleen, koska se on soinut hänen päässään viime aikoina.

- Siinä on selkeitä elementtejä, jotka taipuu mukavasti tämmöiseen vähän karsitumpaan versioon. Mun mielestä alkuperäisistä popbiiseistä hyvinkin paljon poikkeavat versiot voivat parhaimmillaan olla tosi mielenkiintoisia. Silloin myös tajuaa, kuinka samasta biisistä voi erilaisella käsittelyllä saada tosi erilaisen, Zenger sanoo.

Katso video alta.

Lue myös: 

Brandonin uutuusvideo YleX:n ensinäytössä: Löysimme salaisen paikan urbaanista miljööstä

Roope Salminen & Koirat -yhtyeen debyyttivideo vilisee julkkiksia – katso

Sima yhteistyössä Neon 2:n kanssa: Karaokessa käy parempi flaksi, jos laulaa Neon 2:n biisejä

Lähteet: YleX, Youtube