Hyppää pääsisältöön

Sima yhteistyössä Neon 2:n kanssa: Karaokessa käy parempi flaksi, jos laulaa Neon 2:n biisejä

Tanssilattialla-kappaleellaan hurmannut Sima yllättää nyt Neon 2 -yhteistyöllä. 

Sima muutti mieltään pitkäsoiton suhteen.

Turkulainen tuottajakaksikko Sima julkaisi perjantaina 5. syyskuuta uuden singlen, Tää on rakkautta. Kappaleen syntytarinaan liittyi niin vahvasti 90-luvun suosikkiduo Neon 2, että mukaan singlelle oli saatava itse bändin laulaja Jussi Rainio.

- Ollaan Mathiaksen kanssa yritetty pokaa mimmejä baarissa laulamalla karaokea, mutta jostain syystä se ei ole ikinä oikein toiminut. Oltiin kuitenkin kerran istuskelemassa meidän tuottaja kollega Young Diamondin kanssa Turun yhdessä karaokebaarissa ja me tietenkin sitten taas kokeiltiin tätä meidän karaokekikkaa. No ei tietenkään toiminut. Mutta sitten tämä meidän kollega sanoi, että me vedetään väärää biisiä ja että hän on jo vuosia vetänyt Neon kakkosta ja on kuulemma toiminut joka kerta. Me tietenkin haluttiin nähdä tämä ja pakotettiin YD laulamaan ja jostain ihmeen syystä se toimi, eikä nähtykään enää Young Diamondia sinä iltana. Me ei vieläkään tiedetä, että oliko syynä oikeasti vaan se Neon 2, mutta haluttiin tehdä siitä biisi ja pyydettiin tietty seuraavana päivänä YD messiin kirjoittaa sitä, että saataisiin siihen oikea viba, Siman Jussi kertoo.

Sima julkaisi omakustanteisen Tanssilattialla-nimisen debyyttisinglensä juuri ennen vappua 2014. Kaksi tuottajaa Matias ja Jussi kokeili ensimmäistä kertaa tehdä yhdessä biisiä ja projekti sai heti lentävän lähdön: kappale nousi Tätä vappujuomaa tanssilattioilla nyt nautitaan!kanavan Kellari-demolaarista – ja muutama hetki myöhemmin Sony Music Finland sainasi Siman Rokka-levymerkilleen. Tanssilattialla -single onkin soinut tiuhaan YleXllä koko kesän. Kaksikko työstää lisää materiaalia koko ajan ja kokonainen albumillinen on luvassa jossain vaiheessa.

Jussi "Neon2" Rainio kommentoi yhteisbiisiä seuraavasti:

- Oli varsin lystiä tehdä hommia nuoremman polven muusikoiden kera. Onhan se aina mukavaa ja mieltä lämmittävää, ja ehkä hieman yllättävääkin, kun nouseva polvi lainaa nostalgia osastoa tämän päivän matskuun. Ja tekee sen vielä tyylikkäästi. Oma seikkailunsa oli sekin kun kuvattiin biisin videota Kemiössä Korkeamäen Handen "ökyjahdilla". Hanhenpaskaa ja hauskoja tilanteita ei puuttunut.

Katso video alta.

Lue myös:

Tässä ovat paluun tekevät Suomi-suosikit – mukana mm. Don Huonot ja Kwan

Tuottajakaksikko Siman kesäbiisi syntyi luovassa krapulassa – katso video

JVG? Nylon Beat? Fintelligens? Siman seuraavalla sinkulla vierailee mysteeriduo

Lähteet: Sony Music