Hyppää pääsisältöön

Useita artisteja Guinnessin kirjaan − mukana muun muassa Eminem ja One Direction

Guinnessin ennätystenkirjan uusimpaan painokseen pääsevät mukaan Eminem, Miley Cyrus, One Direction, Katy Perry, Shakira ja Metallica.

Eminem

Räppäri Eminemin hieman yli kuusiminuuttisessa Rap God -kappaleessa on yhteensä 1 560 sanaa, joka on hittibiisien sanamääräennätys. Sanojen suunnaton määrä vie My Name Is -biisillä aikanaan tunnetuksi tulleen räppärin Guinnessin ennätystenkirjaan. 

Ennätystenkirjaan pääsee myös brittipopbändi One Direction. Bändi on ensimmäinen, jonka kolme ensimmäistä albumia ovat nousseet suoraan listäykkösiksi.

Miley Cyrus hän on eniten netin hakukoneilla etsitty pop-artisti. Radio.comin mukaan Cyrusta on haettu ennätysmäärä muun muassa kohutun Wreckin Ball -videon sekä twerkkauskohun vuoksi.

Katy Perry pääsee ennätystenkirjaan Katy Perryllä ensimmäisenä henkilönä 50 miljoonaa Twitter-seuraajaavuoksi. Perryllä on ennätykselliset yli 56 miljoonaa seuraajaa. Shakira puolestaan on Facebookin Shakira on maailman tykätyin nainenyli 103 miljoonalla tykkäyksellä.

Metallica on ensimmäinen bändi tai artisti, joka on keikkaillut kaikilla seitsemällä mantereella. Yhtye esiintyi vuoden 2013 joulukuussa Etelämantereella.

Lue myös:

Suomessa rikottiin Guinnessin maailmanennätys – eniten pelihahmoiksi pukeutuneita

Maailman suurimmaksi julistettu discopallo yrittää Guinnessin ennätysten kirjaan

Lähteet: MTV.com