Hyppää pääsisältöön

Ariana Grande diivaili – kysymysrajoituksia ja valokuvat vain vasemmalta

Ariana Grande asetti medialle listan ehtoja kuvauksia ja haastatteluja varten. Australialainen lehti julkaisi verkkosivuillaan nuoren diivan vaatimukset.

Ariana Grande // Kuva: Universal Music

Ariana Granden, 21, Australian-vierailu ei ole alkanut odotetusti. Tähti on maassa markkinoimassa uutta My Everything -albumiaan tällä viikolla. Laulajattaren edustajat välittivät medialle listan ehtoja, joita haastatteluissa olisi noudatettava.

Herald Sun -lehti on julkaissut verkkosivuillaan listan aiheista, joista Grandelta ei saa kysyä.

1. Parisuhteet, tapailu, entiset poikaystävät
2. Mariah Carey (Grandea on verrattu Careyn laulutaitoihin)
3. Sam & Cat /Jennette McCurdy (sarja, jossa Grande on näytellyt)
4. Justin Bieberin kanssa työskentely
5. Isoisän kuolema

Lisäksi valokuvaajille asetettiin ehdot:

1. Älä käytä luonnonvaloa
2. Kuvaa tähteä vain vasemmalta puolelta

Herald Sun kirjoittaa, että tapaamisessaan mX-lehden kanssa Ariana Grande halusi katsoa kaikki hänestä otetut kuvat läpi ja käski kuvaajaa poistamaan kuvat, jotka eivät miellyttäneet häntä.
20 minuuttia myöhemmin Granden edustajat pyysivät mX:n kuvaajaa poistamaan kaikki ottamansa valokuvat. Tällä välin tähti oli käynyt vaihtamassa vaatteet hotellihuoneessaan. Kuvaaja kieltäytyi poistamasta kuvia. Myöhemmin tähden turvatiimin edustajat yrittivät estää kuvaajaa sulkemasta autonsa tavaratilaa, jonne hän oli asettamassa kuvausvälineitään. Myös lukuisten muiden julkaisujen kuvat käskettiin poistettavaksi, Herald Sun kirjoittaa.

Näyttelijänäkin tunnettu yhdysvaltalainen Ariana Grande on noussut suuren yleisön tietouteen toisen albuminsa myötä. My Everything -levyltä tunnettuja kappaleita ovat muun muassa Problem ja Break Free. Grande palkittiin vuoden 2013 American Music Awards -gaalassa vuoden tulokkaana.

Lähteet: Herald Sun