Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Neron kappaleesta Satisfy?

YleX Jälki-istunto soittaa maanantaista perjantaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Lauantaisin YleX Viikonlopussa viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

NERO // Kuva: https://www.facebook.com/nero/

Kuka? Nero: Satisfy

Mitä? Brittiläinen Nero on dubstep-tamppaukseen erikoistunut yhtye, jonka muodostavat Daniel Stephens, Joe Ray ja Alana Watson. Kolmikko tunnetaan varmasti parhaiten hitistään Promises, jonka remix yhdessä Skrillexin kanssa poiki bändille Grammy-palkinnon vuonna 2013. Neron on tarkoitus julkaista toinen studioalbuminsa vielä tämän vuoden puolella. Levyn ensimmäinen sinkku Satisfy ampaisee tänään arvioitavaksi Rytmibarometriin.

Kappale on soinut aikaisemmin myös Uuden musiikin iltavuoron Juhani Kenttämaan Viikon tehona. Juhanin mielestä Satisfy on kuin synkkään tulevaisuuteen sijoittuvan tieteisjännärin diskokohtaus, jossa strobovalojen alla tanssivan joukon sekaan piiloutunut antisankari etsii pakotietä takaa-ajajiltaan.

Hä? Toinen kuuluisa ja musiikillisesti lahjakas Nero oli Rooman keisari Nero. Hän ei tosin soittanut lyyrallaan elektronista tanssimusiikkia, vaan jotain hieman klassisempaa..