Hyppää pääsisältöön

Näin Nicki Minaj opettaa huippumalleja pyörittämään pyllyä

Nicki Minaj opetti huippumalleja tanssimaan Anaconda -videostaan tuttua tanssia muotinäytöksen takahuoneessa.

Nicki Minaj

Pop-tähti Nicki Minaj vieraili viikonloppuna muotisuunnittelija Alexander Wangin näytöksessä. Minaj ehti juhlimisen lomassa piipahtaa muotinäytöksen takahuoneessa, jossa hän opetti liutaa huippumalleja tanssimaan hänen Anaconda -videosta tuttua, twerkkaustyyppistä tanssia.

Minaj ja Vogue-lehti latasivat tanssivideoita Instagramiin ja Vineen, jonka jälkeen amerikkalaismediat kirjoittivat, että huippumallit varmasti hallitsisivat Minajin liikkeet, mutta he eivät näytä videoiden perusteella kovin innostuneilta twerkkaamaan. Oppia pepputanssista saivat Irina Kravchenko, Ewa Wladymiruk, Valery Kaufman ja Aleah Morgan.

Katso Minajin ja huippumallien tyylinäytteet:

Lähteet: Spin