Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa radio pääkuva

Old & Romance

Old & Romance on folkista, popista, bluesista sekä laulaja- / lauluntekijäperinteestä ammentava yhtye, jonka musiikissa akustinen äänimaailma ja herkät tarinat kohtaavat. Musiikin eurooppalaisella sielulla on ranskalaisia vivahteita kun trumpetti ja perkussiot lisätään nykyajan popsynteesiin. Old & Romancen ytimen muodostaa avopari muusikko Alina Lehti ja runoilija, laulaja/lauluntekijä Jussi Sutinen. Taustabändissä soivat perkussiot, soolokitara ja trumpetti.

Old & Romance // Kuva: YleX Kellari

Kotipaikkakunta: Turku

Musiikkityyli: Blues, Folk, pop, singer-songwriter tradition

Perustamisvuosi: 2014

Kokoonpano: Alina Lehti (laulu, piano, viulu). Jussi Sutinen (laulu, kitara, huuliharppu). Markus Kivivuori (soolokitara). Patrick Mellenius (perkussiot). Jasper Leppänen (trumpetti).

YleX kommentoi

Tykkäämme:

Kauniisti soivaa duettoa, jossa vahva musiikillinen ja lyyrinen ote. Ammattitaitoisesti toteutettua ja sovitettua musiikkia. Old & Romance osaa hienosti yhdistää eteläeurooppalaista musiikkiperinnettä suomalaiseen melankoliseen folkpoppiin. Muistuttaa jopa amerikkalaisen Calexico-yhtyeen menoa!

Vielä odotamme:

Kappaleet eivät voi olla yhteen muottiin sovitettuja, vaan herkästä pariskuntatulkinnasta pitää pystyä tarvittaessa laajentaa menevimpiinkin ralleihin. Herkän ja mukaansatempaavan välillä on hyvä taiteilla.

Kristallipallo:

Old & Romance tulee iskeä pykälään samoille keikoille sellaisten aktien kanssa kuin Hukka ja Mama tai Eva & Manu. Samanhenkisyyttä ja uusia ystäviä löytyy varmaan molempien leireistä.