Hyppää pääsisältöön

Summerista ja Smakista tuttu Kalle soolouralla – uusi biisi yksinoikeudella YleX:ssä

Televisiosarjoista ja Smak-yhtyeestä tuttu Kalle Lindroth on julkaisemassa ensimmäisen soolobiisin. Sitä soitetaan yksinoikeudella YleX:ssä torstai-iltaan saakka.

Kalle Lindroth

Laulaja Kalle Lindroth tunnetaan monesta. Ensin hän oli, 2000-luvun puolivälissä ja vähän jälkeenkin, radioissa tiuhaan soivan Smak-yhtyeen nuori solisti. Yhtye tunnetaan esimerkiksi hiteistään Hallanvaara, Vesi tulvii sisään sekä Nousen. Myöhemmin Lindroth on tullut tunnetuksi myös television puolelta esiintyessään Ylen Summeri ja Kotikatu -sarjoissa.

Nyt Lindroth on julkaisemassa ensimmäisen oman singlen, joka soi yksinoikeudella YleX:llä torstai-iltaan saakka. Annika-nimisen biisin työstäminen on saanut Lindrothin mukaan hänen sooloprojektinsa lentoon.

– Lähdin miettimään, mistä haluan laulaa ja miten soolourani eroaa Smakin aikaisista biiseistä. Annika-biisissä kiteytyi se, miten haluan laulaa tarinoita ja kertomuksia. Sen biisin valmistumisen jälkeen ei mennyt montaa kuukautta siihen, että minulla oli albumillinen kappaleita valmiina.

Annika on Lindrothin mukaan eräänlainen ihastumistarina. Hän sanoo, että jokainen tapaa arjessaan ihmisiä, joihin kiinnittää huomiota ja ehkä ihastuukin.

– Kyseessä saattaa olla videovuokraamon, R-kioskin tai lähikaupan myyjä, jonka kanssa vaihtaa kuulumisia. Jokaisella ihmisellä voi olla elämässään joku tyyppi, johon voi olla jopa salaa vähän ihastunut. Siitä Annika kertoo.
 
Lindrothin debyyttialbumi ilmestyy keväällä 2015 ja sen tuottaa Jurek Reunamäki.