Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa radio pääkuva

Ääripisteet

Ääripisteet on perustettu vuonna 2013. Soundissa kuuluu vaikutteet punkrockista ja grungesta, mutta biiseissä on kuultavissa myös Ääripisteitä edeltäneiden yhteisten bändiprojektien vuodet, joita yhtyeen perustajajäsenet ovat jo teinivuosista lähtien paiskoneet ulos sieluistaan. Matkan varrella on soitettu hc punkista, rockin kautta metalliin, joten aallot voivat liikuttaa yhtyettä suuntaan jos toiseenkin, mutta pääpointtina vahva tunnelataus, äärimmäinen energia ja vi**n hyvät kertsit!

Ääripisteet // Kuva: Ääripisteet / YleX Kellari

Kotipaikkakunta: Helsinki

Musiikkityyli: Alternative punk rock

Perustamisvuosi: 2013

Kokoonpano: Anchi - Laulu, KitaraThemba - KitaraJonde - RummutMike - Basso

YleX kommentoi

Tykkäämme:

Suoraviivaista ja perinteikästä raskaampaa rockia, jossa on hyvä draivi. Huutolaulu kuulostaa hyvältä ja plussaa myös suomenkielisistä sanoituksista. Tuo paikoittain mieleen myös alkuaikojen Apulannan.

Vielä odotamme:

Vielä kun yhtye löytää vahvan oman otteensa biiseihin kokeilemalla avoimesti erilaisia asioita ja tekee niitä rutkasti lisää,tästä voi tulla jotain todella hyvää.

Kristallipallo:

Musiikki joka kumpuaa monesta eri genrestä on mielenkiintoista ja rikasta, siksi Äärispisteenkin luulisi löytävän oman yleisönsä tiiviisti keikkailemalla ja biisejä kirjoittamalla.