Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Sigman (feat. Paloma Faith) kappaleesta Changing?

YleX Jälki-istunto soittaa maanantaista perjantaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Lauantaisin YleX Viikonlopussa viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

SIGMA

Kuka? Sigma (feat. Paloma Faith): Changing

Mitä? Lontoolainen tuottajakaksikko Sigma on yhtä kuin Cameron Edwards ja Joe Lenzie. Leedsin yliopistossa toisiinsa tutustuneiden kavereiden läpimurto tapahtui keväällä 2014 kun kappale Nobody To Love nousi Brittien sinkkulistan ykköseksi. Sigman uusin tuotos – Ella Eyren kanssa yhteistyössä tehty – Changing pääsee tänään arvioitavaksi Rytmibarometriin. Kappaleessa lauluosuudet hoitaa itse Paloma Faith. Biisin musiikkivideon voit katsoa TÄÄLTÄ!

Changing on soinut myös Uuden musiikin iltavuoron Anne Lainnon Muutoksen tuulet puhaltavat Paloma Faithin SIGMAn seuraan. Annen mukaan kappale sekoittaa kekseliäästi gospelkuoron massiivista yhteislaulua sielukkaaseen drum n' bass -taustaan. Paloma Faith pääsee revittelemään kunnolla upealla äänellään ja viimeistään kertosäe saa kylmät väreet kulkemaan pitkin kroppaa.

Hä? Sigma (Σ, σ) on kreikkalaisten aakkosten 18. kirjain. Se vastaa latinalaisten aakkosten kirjainta S. Matematiikassa Σ on summan merkki.