Hyppää pääsisältöön

P!nk yllätti muodostamalla folk-yhtyeen – kuuntele ensimmäinen kappale

P!nk on tehnyt menestyksekästä soolouraa popartistina. Nyt yhdysvaltalaislähti on muodostanut uuden yhtyeen.

Pink keskisormi pystyssä keikallaan // Kuva: EPA/WALTER BIERI

P!nk on perustanut uuden yhtyeen, joka on nimeltään you+me. Kyseessä on duo, jonka P!nk muodostaa yhdessä kanadalaisen laulajan Dallas Greenin kanssa. Tähti tapasi Greenin aviomiehensä Carey Hartin kautta. Billboard.comin mukaan P!nk on kertonut hänen ja Greenin taiteellisten näkemysten kohdanneen välittömästi. Green tunnetaan aiemmin Alexisonfire-bändistä sekä City And Colour -nimisestä, yhden miehen sooloprojektista. Duon ensimmäinen levy julkaistaan lokakuussa ja luvassa on albumillinen folkmusiikkia.

P!nkin ja Dallas Greenin you+me -yhtyeen ensimmäinen kappale on kerännyt jo lukuisa katselukertoja YouTubessa. You and me on herkkä rakkauslaulu, joka eroaa Pinkin omasta soolotuotannosta.

Lähteet: Billboard.com