Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa radio pääkuva

Dead Hands

Dead Hands on tuore Lahtelainen rock bändi. Vaikutteita musiikkiin on haettu porukoiden levyhyllyiltä, nostalgian tunteesta ja pitkän talven aiheuttamasta kesän kaipuusta.

Deadhands // Kuva: YleX Kellari

Kotipaikkakunta: Lahti

Musiikkityyli: rock

Perustamisvuosi: 2013

Kokoonpano: Heidi, Nico, Antti, Miikka & Tsatsiki.

Dead Hands: Bonfire

Dead Hands: After Dance

Dead Hands: After Dance

YleX kommentoi

Tykkäämme:

Tunnelmallista poprockia, joka esittelee hyvin valmiin kuuloisen bändin. Kunnianhimo kuultaa U2:maisten stadionkitaroiden ja kaikujen läpi, eikä brittiläinen The 1975 ole myöskään kaukana viisikon menosta. Laulaja Heidin kaihoisa tulkinta tuo kokonaisuuteen 90-luvun haikeaa Alannah Myles -henkistä tunnelmaa.

Päivitys 17.12.2014

Hieno meno, tunnelma sekä parantunut biisinkirjoitus. Kitarakaiut tuovat jopa Twin Peaks -sarjan äänimaailman mieleen. Hienoa!

Vielä odotamme:

Paketista puuttuu vielä terävin biisinkirjoitustaito. Tunnelma ja tuotanto ei yksinään riitä puskemaan pinnalle, vaan tarvitaan koukuttava kertosäe, joka jää parhaimmillaan päähän soimaan.

Päivitys 17.12.2014

Bändi on petrannut ennestään ja jalostanut musiikillista maailmaansa eteenpäin. Vieläkö saadaa revittyä muutama pykälä kokonaisuuteen jostain, niin hittibiisi ja nousu koko maan tietoisuuteen on käsillä.

Kristallipallo:

Dead Hands nappaa kaikki nostalgisromanttiset haikailija musiikillaan syleilyynsä ja kasvaa keikkojen myötä bändinä entisestään. Suloinen laulajatar sulattaa sydämiä klubi kerrallaan!

Päivitys 17.12.2014

Tukku entistä parempia kappaleita ja keikkaputkea toisen perään, niin tässä on jälleen uusi lupaus maamme rajojen ulkopuolellekin esiteltäväksi.