Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Jukka Pojan kappaleesta Crzybailaaja?

YleX Jälki-istunto soittaa maanantaista perjantaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Lauantaisin YleX Viikonlopussa viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Blockfest 2014: Jukka Poika // Kuva: Julius Konttinen

Kuka? Jukka Poika: Crzybailaaja

Mitä? Suomen suosituimman reggae-artistin Jukka Pojan uusi albumi antaa vielä odotuttaa itseään, mutta huomenna julkaistava sinkku tarjoaa varmasti kosolti mutusteltavaa ensi hätään. Crzybailaaja niminen pläjäys sai Uuden musiikin iltavuoron Juhani Kenttämaankin kysymään isoon ääneen onko Jukka Poika seonnut lopullisesti vai tullut takaisin järkiinsä? Oman vastauksesi kysymykseen pääset antamaan tänään kun kappale pääsee arvioitavaksi Rytmibarometriin.

Crzybailaaja soi tällä viikolla myös Juhanin Viikon tehona. Jukka Poika sekosi synteettisiin!pääset lukemaan Juhanin ajatuksia biisistä ja kuuntelemaan pienen näytteen itse kappaleesta.

Hä? Urbaani Sanakirja määrittelee kreisibailaamisen ylenpalttiseksi juhlimiseksi. Termi on yleensä teinien suosima, mutta sitä voidaan käyttää myös iäkkäämpien kielessä tarkoituksellisen epämuodikkaana ilmaisuna.