Hyppää pääsisältöön

Näillä ihastumistarinoilla pääsi YleX:n Alman ja Tonin vieraaksi

YleX Jatkot järjesti kuuntelijoilleen kilpailun, jossa etsittiin parasta ihastumistarinaa. Tässä kolme parasta tarinaa.

Kalle Lindroth. // Kuva: YleX

YleX Jatkot järjesti kuulijoilleen kilpailun , jossa etsittiin parhaimpia ihastumistarinoita. Kilpailun kolme parasta pääsi kavereidensa kanssa vierailemaan YleX:n toimitukseen Tonin ja Alman lähetyksen ajaksi. Samalla he pääsivät näkemään lähetyksessä vierailleen Kalle Lindrothin live-esiintymisen, kun artisti soitti uuden ihastumisesta kertovan Annika-biisinsä.

Yksi kilpailun voittajista kertoo yllättyneensä YleX-vierailullaan.

- Kallen esityksen aikana oli tosi intiimi tunnelma, oikein miellyttävää. Pelkäsin, että täällä olisi vaivaannuttavaa, Tampereelta tullut Anu kertoo.

Anu lisää, että Kalle Lindrothin uusi biisi kuulosti livenä vielä paremmalta kuin radiossa.

Kalle Lindroth. // Kuva: YleX

Minikeikan jälkeen vieraat suunnistivat radiostudioon seuraamaan YleX Jatkojen lähetystä.

Tässä ihastumistarinat, jotka YleX Jatkot palkitsi parhaina.

Sarina: Seisoin kerran rautatieasemalla odotellen bussia, kun joku poika tuli seisomaan eteeni ja kysyi englanniksi, saako hän suudella minua. Hämmentyneenä tuijotin poikaa ja hänen tumman ruskeita silmiään. Tunsin pulssini kiihtyvän. Kysymys oli tullut niin yllättäen, että piti kuitenkin ensiksi kysyä, miksi hän haluaisi suudella minua. Hän kehui minua nätiksi ja kertoi olevansa ranskalainen ja tahtovansa antaa minulle ranskalaisen suudelman. Sinkkuna minulla ei ollut mitään sitä vastaan, vaikka vähän epäilyttävältä se vaikuttikin. Poika oli vain niin suloinen, että en voinut kieltäytyä ja hetken päästä hän jo suutelikin minua. Sen jälkeen poika hymyili leveästi, moikkasi, ja lähti mitään sen kummempaa sanomatta. Jäin tuijottamaan hänen peräänsä, ikäänkuin minut olisi kahlittu kiinni tolppaan, johon olin nojaillut. Mietin vain, että mitähän hittoa oli juuri tapahtunut. Mietin sitä koko kotimatkani ja poika pyöri mielessäni muutamia päiviä vielä sen jälkeenkin. Salaa toivoin törmääväni häneen jonain päivänä uudestaan. Harmikseni niin ei koskaan tapahtunut.

Karoliina: Olin 16-vuotias ja ensimmäisessä työharjoittelussa Pasilan työntekijöiden kahvilassa. Katselin kuukauden kuola valuen eteisaulan vartijaa. Rohkaistuin kolmen viikon vitkastelun jälkeen pyytämään häntä kahville. Sain myöntävän vastauksen ja lisäksi "mut suo ei varmaan haittaa että oon ollu jo 5 vuotta parisuhteessa? ja olen 25-vuotias". Nyökkäsin vain nöyrästi ja käännyin itku kurkussa poispäin, ettei hän näkisi ilmettäni. Seuraavana päivänä piilottelin vartijaa mahdollisimman hyvin, kunnes yhtäkkiä ruokatauolla hän tuli luokseni ja antoi itse tekemänsä suklaamuffinsin minulle. Muisto on edelleen lämmin ja ikäero olisi muutenkin ollut aivan liian suuri. Oli hieno ele tuoda muffinsi minulle, koska hän oli ilmeisesti kuullut jostain, että se on ainoa leivos, mitä suostun syömään :D

Anu: Löysin firman pikkujouluristeilyllä maailman sulosimman pojan. Ohi mennessäni huikkasin hänelle "oot ehkä maailman sulosin". Hetken juteltuamme hylkäsimme molemmat omat porukkamme ja häivyimme paikalta. Pidimme kahdestaan piknikkiä laivassa portaiden alla muutaman tunnin ja menimme sitten kiltisti omiin hytteihimme nukkumaan. Uutta tapaamista ei sovittu, mutta toivoin kovasti törmääväni häneen uudestaan. Risteilyn aikana en enää nähnyt risteilyrakkauttani, mutta etunimen ja asuinkaupungin perusteella löysin hänet facebookista. Salapoliisin leikkimisestä tuli hieman stalkkeri-olo, mutta löysin rakkauteni kuitenkin. Vuosisadan rakkaustarinaa meistä ei kuitenkaan tullut. Tämä muutaman vuoden takainen ihastus on ollut yksi hauskimmista ihastuksista elämässäni. :)