Hyppää pääsisältöön

UPplus: Puolet Annista

Keväällä 2014 Uuden päivän pieni kuvaustiimi matkasi Annin toiseen kotimaahan, Turkkiin. Anni rohkeni reissaamaan kauan kadoksissa olleen isänsä kanssa ja tutustui matkallaan turkkilaisiin sukujuuriinsa. Anni raportoi Turkin matkastaan koko kesän ajan Puolet minusta -blogissaan. Tämä UPplus vie sinut Turkin kuvausmatkan tunnelmiin!

Reissussa Anni tutustui muun muassa turkkilaiseen kulttuuriin, ruokaan, musiikkiin ja tanssiin. Anni tapasi myös kiinnostavan uuden tuttavuuden, Ismetin. Anni kertoo paljon salaperäisestä miehestä blogissaan, mutta kuka on Ismet, se selviää pian!

Pitkin syksyä jaksoissa tullaan näkemään tunnelmia ja kokemuksia Annin Turkin matkasta.

Kommentit
 • Testaa tietosi UP:n 1. tuotantokaudesta

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011.

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011. Testaa, kuinka hyvin muistat sen tapahtumat. Koko kausi katsottavissa nyt Yle Areenassa.

 • Koe Uusi Päivä uudelleen alusta

  Fanien toive toteutuu vihdoin!

  Uuden Päivän uskolliset fanit ovat jo pitkään toivoneet näkevänsä sarjan uudelleen alusta. Nyt heidän toiveensa toteutetaan! Uuden Päivän 1. ja 2. kausi julkaistaan Yle Areenassa 15.2.2019.

 • Näin Uuden Päivän käsikirjoitukset syntyivät

  Yle avaa sarjan arkistot kaikille luettavaksi.

  Uusi Päivä julkaisi kaikkien 802:n jakson käsikirjoitukset. Alusta alkaen ovat sarjan ystävät päässeet kurkistamaan kulissien taakse, miten UP:ta tehdään. Sarja tarjoaa nyt ainutlaatuisen tilaisuuden lukea mistä se tehtiin.