Hyppää pääsisältöön

Soittolistoja viikonlopun jokaiseen tunnelmaan.

Elektroduo Sin Cos Tanin elokuvallinen Viikonloppulista

Sin Cos Tanin Juho Paalosmaa ja Jori Hulkkonen
Sin Cos Tanin Juho Paalosmaa ja Jori Hulkkonen Kuva: Solina Records Jori Hulkkonen,juho paalosmaa

DJ-konkari Jori Hulkkosen ja Villa Nahista tutun Juho Paalosmaan muodostama Sin Cos Tan julkaisi juuri kolmannen albuminsa Blown Away, joka on kaksikon ensimmäinen rehellinen konseptialbumi. Levy keskittyy keski-ikäisen amerikkalaismiehen Michael Buranan hieman epäonniseen elämään. Levyllä on selkeä draaman kaari ja sen ympärille voi hyvin kuvitella elokuvan.

Sin Cos Tanin Viikonloppulista

Ja ehkä Blown Away vielä käännetään elokuvaksi, tai sen musiikkia tulee päätymään elokuviin tai televisiosarjoihin. Aivan vastikään nimittäin Sin Cos Tanin debyyttilevyn kappale Sooner Than Now soi tuoreessa amerikkalaisessa tv-sarjassa Halt And Catch Fire. Mutta mitkä ovat ne soundtrack-biisit, jotka erityisesti koskettavat Joria ja Juhoa? Tätä avataan Sin Cos Tanin kokomassa Viikonloppulistassa, joka pursuaa tunnelmallista elokuva- ja televisiomusiikkia.

Hulkkonen ei omilla valinnoillaan räjäytä tanssilattiaa, vaan luo enemminkin harmonista tunnelmaa. "Lista aika kasaripainotteinen, paljon tunnareita, mutta myös muutama biisi joita käytetty luovasti sarjoissa. Paras ja uusin esimerkki tästä varmaan Philip Glass, jonka Metamoprhosiksen aika moni löysi uudesta Galactica-sarjasta. Pääpaino tunnelmissa, eikä niinkään menomusassa."

Sin Cos Tanin toinen puolisko on myös kasaritunnelmissa omissa kappalevalinnoissaan. "Tässä playlistissa yhdistyy lämpimät tunteeni sekä leffoissa esiintyneeseen 80-luvun poppiin, kuin myös leffascoremusiikkiin läpi vuosikymmenien. Paina playta ja ankea todellisuutesi on pian kaukainen muisto."

Sin Cos Tanin Viikonloppulista

Jori Hulkkosen biisit:

Theme from The Onedin Line
Annibale - Trinity
David Bowie & Pat Metheny - This Is Not America
Musiikkia Risto Jarvan elokuvista - Vaellus
John Carpenter & Alan Howarth - Escape From New York / Main Title
Ennio Morricone - Mucchio Selvaggio
Jerry Goldsmith - Rambo First Blood Part II / Main Title
Anssi Tikanmäki - Aamu Lakeuksilla
Philip Glass - Metamorphosis One
Geoffrey Burgon - Brideshead Revisited Theme

Juho Paalosmaan biisit:

Shirley Bassey - Moonraker
Belle Stars - Iko Iko
Prince - When Doves Cry
Annie Lennox - Love Song For a Vampire
Michael Nyman - Knowing the Ropes
John Barry - On Her Majesty's Secret Service
Cliff Martinez - Wanna Fight
Phil Collins - Sussudio
Sylvester - Do Ya Wanna Funk
When in Rome - The Promise

Sin Cos Tanin haastattelu Blown Away -levyn tiimoilta: